За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Втъкани легенди за страст - бижута на станче

Техника:Тъкане на станче
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:4 часа
Преподаватели:Екип, Милена Илийчкова
Цена:60лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


Прекарайте събота творчески заедно с Ателие Марабу! Ако правенето на бижута е новото амплоа, в което си се представяте, очакваме ви в нашето студио! :)

 

Ще усвоите основни стъпки в техниката Тъкане на станче. Освен нея, ще се запознаете с основните инструменти, с различни видове и размери мъниста и как да ги използвате в дизайна на бъдещите ви модели. Ще си тръгнете с атрактивни собственоръчно направени бижута с огромна символика и красива визия и много нови знания! Гарантирано ще впечатлите околните, а вие самите ще останете завладени от магията на ръчноизработените бижута.

 

Тъкането с мъниста е древна традиция, водеща началото си от американските индиански племена. Характерните за тях шарки са силно детайлизирани, отличават се с пъстри цветове и имат огромно символно значение. Всеки дизайн разказва за живота на племето, към което принадлежал създателя му. Индианските амулети, украшения и бижута са много атрактивни и предпочитани, не само заради уникалната им красота, но и заради силната енергия, която носят. 

Техниката е лесен начин да създадете плетка с мъниста и интригуващ дизайн. Изпълнява се върху метално станче. То е с дължина около 11 см и ширина около 6. Има дървени цилиндърчета в двата края, чрез които се регулира дължината на изплетената част. 

 

Заповядайте! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

Курсът ще се проведе на 9 Март, събота, от 10:00 до 14:00.

 

Цената на обучението е 60 лева. 

Задължително в седмицата преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането може да стане предварително по банков път или на място в ателието ни. За повече информация, свържете се с нас в имейл или по телефона 0887 663 363.

 

Умения и знания, включени в този мини-курс:


 

  • Опознаване на различни видове нишки и използването им в съответната плетка;
  • Настройване на станчето;
  • Работа с инструмента Станче и опознаване на широките му възможности за дизайн;
  • Изтъкаване на шарката на модела;
  • Завършване и добавяне на нова нишка;
  • Начини за завършване на модели, изработени с техниката Тъкане на Станче.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е мини-курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 

Мини-курсът продължава 4 часа и се изработват 2 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!

 

Какво да си носите


 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 

Основна информация:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашитедетски уроци са ограничени като техния максимален брой е 6 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 
 
Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт.


Втъкани легенди за страст - бижута на станче


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: