За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Японски плитки с диск Кумихимо

Техника:Японски плитки с кръгъл диск Кумихимо
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Екип, Наталия Маркова
Цена:25лв.
Места в групата:7

 

Запишете се!Информация:


Вечерният урок за изработка на бижута с техниката "Японски плитки с диск Кумихимо" е подходящ, както за начинаещи, така и за напреднали в изработката на бижута.

 

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ще усвоите умения за работа с кръгъл диск. Обещаваме, че ще си тръгнете с атрактивно бижу и нови знания, придружени от напечатани инструкции.

Кумихимо има дълга история, водеща началото си от Япония. Това изкуство съществува повече от 2000 години. Самият термин означава „пресечени шнурове”. Техниката е повлияна от двата Дзен принципа уаби и саби, представящи идеята за преходност – нищо не е постоянно, нищо не е напълно завършено и не може да бъде съвършено. Освен естетическо въздействие, тя има и функционална приложимост - използва се за изработване на аксесоари към облеклото. За направата на цилиндрични плитки се работи върху кръгъл кумихимо диск, а за плоски - върху квадратен.

Заедно с нас ще усвоите основни техники за плетене със специалния инструмент, начини за завършване и започване на моделите. В урока ще изградите познания за вплитането на мъниста, ще ви дадем идеи за разнообразни вариации, към които предразполагат различните материали. Ще си тръгнете с много атрактивни, чаровни и артистични бижута, с които ще освежите визията си.

 

Заповядайте! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

Курсът ще се проведе в сряда от 18:30 до 20:30. 

 

Цената на урока е 25 лева.  

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 

Умения и знания, включени в този урок:


 

  • Опознаване на основни видове материали, необходими за изработката на бижута с японски плитки;
  • Работа с кръгъл диск Кумихимо;
  • Започване и завършване на модели, изработени с техниката.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е мини-курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 

Мини-курсът продължава 2 часа и се изработва едно бижу, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!

 

Какво да си носите


 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 

Какво включва цената на курса:


 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техният максимален брой е 7 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

Тъй като занятията са вечерни, ви приканваме да не закъснявате, за да приключваме навреме. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Японски плитки с диск Кумихимо


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: