За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Задължително за сезона - нейно величество брошката

Техника:Свободно моделиране с тел
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:15лв.
Места в групата:9

 

Запишете се!Информация:


В разгара на сезона, богат на леки разнообразни материи и ефирни шалове, елате в Ателие Марабу и направете сами своята нова брошка! Най-хубавото е, че във вечерната работилница в сряда ще можете сами да решите каква да е тя! 

 

Забавно и ползотворно, ще усвоите нови знания и ще откриете предизвикателствата на техниките за свободно моделиране с тел. В съчетание с базовите Бижутерийно низане и телчета, различни начини за връзване на възли, ще постигнем модни и привличащи вниманието брошки. С тях ще можете да декорирате всичко – шалове, наметки, сака и палта, рокли, чанти, а защо не и обувките или прическата си.

 

За да провокираме въображението ви, в нашето студио ще разполагате с различни видове медна гъвкава тел, текстилни шнурове и мъниста. Ще имате възможност да изберете своите комбинации и да изработите сами аксесоари за женствена и красива визия.

 

От наша страна, ще ви помогнем да усвоите основни бижутерийни техники, с които ще можете да декорирате различни аксесоари. Ще се запознаете с главните бижутерийни елементи, ще опознаете различни и качествени мъниста, ще се докоснете до основните инструменти. Всичко това ще ви даде възможност да интерпретирате с лекота наученото и да правите сами любопитни модели, с които да предизвикате вниманието на околните. 

 

Работилницата е чудесна възможност да се превърнете в дизайнер на собствените си бижута и акессоари и да прекарате забавна творческа вечер!

 

Продължителността й е от 18:30 до 20:00, а цената й е 15 лева. Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 

Умения и знания, включени в този урок:


 

  • Варианти за изработка на брошки от тел, шнурове и мъниста;
  • Прикрепяне на оформените елементи към фуркети, диадеми, фиби и шноли.

 

Работилницата продължава от 18:30 до 20:00 и се изработват един или два проекта, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще останете очаровани завинаги от възможността за собствено творчество!

 

Какво да си носите


 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от Ателие Марабу.

 

Основна информация:


 

В цената на работилницата са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.<

 

Задължително за сезона - нейно величество брошката


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: