За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Стъпка по стъпка: плетене на мъниста в мрежа

Техника:Смесени бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Екип, Милена Илийчкова
Цена:25лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Елате в Ателие Марабу и се потопете в магията на ръчно изработените бижута!

Това е урок, в който ще попиете нова интригуваща техника за изработка на бижута с мъниста.

Вплитайки ги по специфичен начин, ще достигнете до атрактивни резултати.  

 

Зад закачливото име на урока се крие техниката Плетене на мъниста в мрежа. Това е атрактивен начин за изработка на обемни мъниста от мъниста с по-голям размер или от синци (малки мъниста). Добавени в дизайна на колиета, гривни и обици, правят визията неповторима и магнетична!

 

Отделните редове в плетката се свързват чрез мостово мънисто, благодарение на което се получава мрежа от мъниста. В урока ще опознаете различни обемни варианти, при които можем да постигнем ажурен кух модел или облечено като в дантела едро мънисто. Експериментирайки с различни видове и размери на мънистата и нишката, с която плетете, с лекота ще можете да интерпретирате наученото и да правите бижута с професионална визия. 

 

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка ще се потопите във вълшебството на бижутата, ще добавите ново колие в бижутерийната си кутия и ще изпитате удовлетворение от това, че със собствените си ръце творите красота!

 

Заповядайте в Ателие Марабу! Курсът ще се проведе в четвъртък от 18:30 до 20:30. Цената на урока е 25 лева. 

Ако запишете и посетите три вечерни урока, ще можете да се включите безплатно и в избрана от вас работилница, в рамките на същия календарен месец.
Умения и знания, включени в този мини-курс:


  • Опознаване на различни видове нишки и използването им в съответната плетка;
  • Започване на плетката;
  • Опознаване на специфичните стъпки в техника за Плетене на мъниста в мрежа и начини за съединяване на отделните редове;
  • Възможности за вариации на моделите, изработени с техниката Плетене на мъниста в мрежа, чрез увеличаване и намаляване броя на мънистата в редовете;
  • Завършване и добавяне на нова нишка.

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.


Всеки урок от курса е с продължителност от 18:30 до 20:30 часа и се изработват няколко бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!Какво да си носите


Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.
Основна информация:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

Тъй като занятията са вечерни, ви приканваме да не закъснявате, за да приключваме навреме. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.
 
Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Стъпка по стъпка: плетене на мъниста в мрежа


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: