За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Частни уроци


Ако нямате възможност да посетите ателието ни по време на уроците, уточнени в календара, ние можем да организираме частно обучение, специално за вас. На ваше разположение сме, само изпратете заявка с желан урок и удобно за вас време от понеделник до петък. Ще прекарате приятно и разтоварващо времето си с нас.


Нашите квалифицирани преподаватели ще ви отдадат цялото си внимание и ще разяснят внимателно техниката, за която сте се записали. Не е нужно да имате опит в правенето на бижута! С нас всеки може да се научи да изработва сам своите колиета, обици и гривни. Ще ви разкрием много хитринки. Винаги предлагаме нови и интересни дизайни.


Изненадата за настъпващия сезон е, че ще предложим нови горещи промоционални цени на нашите индивидуални уроци. Провокира ни това, че всички прекарахме период на изолация, период с липса на всякакви социални контакти и културни срещи. Искаме всеки да може да се почувства по-добре, да може да се отдаде на любимото си хоби, без излишни притеснения. Ако желаете, можете да споделите частния урок със свой приятел :)

Необходимо е да направите предварителна заявка за избрана техника и удобно време. Повече информация можете да получите на телефон 0887 663 363.

Цените за един учебен час (45 минути) ще са:  • 1 човек - 20 лева;

  • 2 човека - 30 лева.


 


Заявката можете да подадете до marabu@marabu.bg или чрез контактната форма вдясно. Материалите, използвани във всеки един от нашитrе уроци, са включени в цената. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме лека почерпка от кафе, чай и бисквити.


Традиционните ни цени за един човек са 30 лева за един учебен час и 150 лева за шест учебни часа. 

Формуляр за частните уроци