За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Частни уроци


Ако изолацията ти е дошла малко в повече, ако имаш мечта или копнееш да направиш промяна... Може би 2021 ще е твоята година :)


Последвай своята страст, а ние ще сме насреща, така че да избегнеш много грешки и спънки по пътя :)


Ако обичаш работата с ръце, ако вече си се докоснала до приложната бижутерия или просто усещаш, че ще ти допадне, може би следващата стъпка е да подходиш внимателно към идеята. Предлагаме ти да работим заедно и да ти помогнем в постигането на твоята мечта.


Отдай се на предизвикателството да учиш и може би скоро ще организираш своето лично творческо местенце, в което царят твоите правила, виждания и ценности.


Дългата изолация ни подтикна да помислим за теб и твоето спокойствие. В нашето ателие започнахме да организираме курсове при силно ограничен състав и при спазване на всички противоепидемични мерки.


Въпреки това, за момичетата, които биха се чувствали по-сигурни в индивидуална среща, ние сме насреща. Това е идеален вариант за обучение по конкретна, желана от курсиста тема, по избран от него модел и цветове на използваните мъниста и материали, при напълно отдадено внимание от страна на един от нашите квалифицирани преподаватели и всичко това - в една по-спокойна и комфортна среда.


За тази цел, в периода до края на 2021 година, предлагаме специални цени на нашите индивидуални уроци. А именно:  • 3 астрономически часа – 70 лева

  • 6 астрономически часа – 120 леваНеобходимо е предварително уговорено посещение в работно време, от понеделник до петъкЗа да се възползвате, направете предварителна заявка за избрана техника и удобно време на имейл marabu@marabu.bg или чрез контактната форма вдясно. Повече информация можете да получите на телефон 0887 663 363 или на същия имейл.


И в допълнение, за да сверите, оставяме тук и традиционните ни цени:  • 1 учебен час (45 минути) – 30 лева

  • 6 учебни часа (270 минути) – 150 лева


За още по-продължителен период и взависимост от избраните техники предлагаме отстъпки.


Ние сме сигурни, че всеки може да прави бижута и всеки може да постигне мечтата си! ...Ние можем, значи и ти можеш :)

Формуляр за частните уроци