За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Направи картичка - подари любов!

Техника:Техники за изработка на картички
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Екип, Милена Илийчкова
Цена:20лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


 Описание на курса:


 

Как изразявате любовта и уважението си към любимите ви хора? Ние мислим, че няма по-истински и личен жест от ръчно изрботения подарък и красива картичка с послание към него. Бляскавият януари премина, но през цялата година ни очакват още вълнуващи, топли и еуфорични празници. 8 март, Първа пролет, именни дни, 1 април, рождени дни - не пропускайте повод и момент да покажете обичта си по деликатен и стилен начин.

И за да не ограничаваме възможностите си за това, решихме отново да организираме творческа работилница "Направи картичка - подари любов!"! Каним ви, за да изработим заедно неустоими картички, с които да изразим любов и отношение към своите любими хора. В уютната обстановка на Ателие Марабу на разположение ще бъдат красиви и качествени материали за изработка и декорация на картички.  Ще ви помогнем в усвояването на интересни и разширяващи възможностите техники и идеи за изработка на поздравителни и тематични картички. След това с лекота ще можете да използвате знанията си, за да спретнете сами модели с лично послание към приятели и близки.

 

Продължителността на една работилница е 2 астрономически часа - от 18:30 до 20:30, а цената й е 20 лева. Оптималният брой участници е 11 души. Препоръчваме максимално ранно записване. 

 

Какво включва цената на курса:

В посочената цена от 20 лева са включени всички необходими материали за работа по време на работилницата.

 

Умения и знания, включени в този урок:


 

  • Печат;
  • Сгъвки;
  • Комбиниране и баланс;
  • Нетрадиционни техники и идеи.

 

Работилницата продължава от 18:30 до 20:30 и се изработват няколко проекта, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще останете очаровани завинаги от възможността за собствено творчество!

 

Какво да си носите


 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от Ателие Марабу.

 

Основна информация:

 


 

Уроците в нашето училище са безплатни, заплащат се само използваните материали. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също неограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техният максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Направи картичка - подари любов!


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: