За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Фестивал на мънистата - любовен прилив

Техника:Смесени бижутерийни техники с плетене на мъниста
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:25лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Лято е и е време за фестивал на мънистата!  Това е урок, в който ще попиете една интригуваща техника за изработка на бижута със ситни мъниста. Вплитайки ги по специфичен начин, ще достигнете до атрактивни резултати. Потопете се с нас в магията на ръчното творчество. 

 

В обучението ще усвоите основни тънкости на Плоска спирална плетка. Тя е един от най-атрактивните начини за постигане на уникални и обемни бижута. 

 

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ще опознаете различни видове нишки, как да започвате и завършвате плетката, как да добавяте нова нишка. След обучението ще можете да интерпретирате с разнообразни мъниста и да създавате сами невероятни модели. Ще имате възможност да разберете повече относно проектирането на моделите при различните плетки.

 

Заповядайте в Ателие Марабу! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

Курсът ще се провежда в четвъртък от 18:30 до 20:30. Цената на урока е 25 лева. 

Ако запишете и посетите три вечерни урока, ще можете да се включите безплатно и в избрана от вас работилница, в рамките на същия календарен месец.
Умения и знания, включени в този мини-курс:


  • Опознаване на различни видове нишки и обработката им;
  • Започване на плетката, опознаване на специфичните стъпки;
  • Вариации в цветовата композиция;
  • Завършване и добавяне на нова нишка;
  • Завършване на дизайн, изработен с Плоска спирална плетка.

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.


Всеки урок от курса е с продължителност от 18:30 до 20:30 часа и се изработват няколко бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!Какво да си носите


Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.
Основна информация:

Уроците в нашето училище са безплатни, заплащат се само използваните материали, предоставени от Marabu.bg. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

Тъй като занятията са вечерни, ви приканваме да не закъснявате, за да приключваме навреме. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.
 
Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Фестивал на мънистата - любовен прилив


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: