За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Кодирани послания към есента - кафяво

Техника:Смесени бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:20лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Октомври е, но страстта към ръчно изработените бижута не избледнява! Напротив, пъстрите есенни цветове провокират нови желания и идеи. Вечерните уроци на Ателие Марабу са най-подходящият вариант, за да се подготвите с аткрактивни бижута за задаващия се моден сезон. Не пропускайте шанса да опитате от вълшебството на приложната бижутерия, да придобиете полезни знания и възможност сами да правите своите нови обици, гривни и колиета.

 

В това обучение ще съчетаем техники за плетене с халкички с базовите бижутерийни телчета. Те дават неограничени възможности в дизайна на ръчно изработените бижута! Ще работим с главните бижутерийни аксесоари и елементи, ще опознаете различни и качествени мъниста, ще се докоснете до основните инструменти. 

Техниката Плетене с халкички, водеща началото си от начините за изработка на древните рицарски брони, е истинско предизвикателство. Полученият резултат са оригинални и неустоими бижута. Елате, за да се потопим заедно в атмосферата на техниката и да усвоите основните й принципи. Ако ги изпълнявате постоянно в практиката си, ще имате безупречно и професионално изпълнени бижута. За тази техника, от особена важност, е добрият вид на използваните халкички, затова ще ви обясним какво трябва да спазвате, за да не ги наранявате. Ще имате възможност да научите и как сами да правите халкички, които впоследствие да включвате в дизайна на моделите си.

 

Заповядайте в Ателие Марабу! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

Урокът ще проведем в сряда, от 18:30 до 20:30.

 

Цената на един вечерен урок е 25 лева. 

Ако запишете и посетите три вечерни урока, ще можете да се включите безплатно и в четвърти, в рамките на същия календарен месец.

 

 


 

Умения и знания, включени в този мини-курс:

 

  • Плетене с халкички
  • Бижутерийни телчета

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Всеки урок от курса е с продължителност от 18:30 до 20:30 часа и се изработват няколко бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Какво включва цената на курса:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).


 

 

Кодирани послания към есента - кафяво


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: