За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Стъпка по стъпка към моето хоби: Моделиране на тел с Уред за навиване на тел

Техника:Моделиране на тел с уред за навиване на тел
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:25лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Вечерните уроци за изработка на бижута са забавен и отпускащ начин да се разтоварите след уморителния работен ден! Неусетно ще останете пленени от вълшебството на ръчното творчество и от възможността сами да правите своите нови модели!

 

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка, лесно ще усвоите умения в работата с основните инструменти. Ще откриете предимствата, които ви дава уреда за моделиране на гъвкава тел.

Той се състои от 6 различни форми, с които можете сами да правите фигурки и мъниста от навита във формата на спирала тел. В урока ще усетите предизвикателствата на медната гъвкава тел и различните й приложения в дизайна. Ще се научите да съчетавате подготвените елементи с основни бижутерийни аксесоари, така че да се получават атрактивни и оригинални ръчно изработени бижута.

 

Цената на модула е 25 лева. 

 

Ако запишете и посетите три вечерни урока, ще можете да се включите безплатно и в избрана от вас работилница, в рамките на същия календарен месец.

 

При интерес от ваша страна и посещавайки определен брой модули от вечерния курс "Стъпка по стъпка към моето хоби", бихте могли да получите сертификат за преминато обучение по приложна бижутерия. За повече информация, моля пишете на marabu@marabu.bg

 

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Характеристики на Уред за навиване на тел;
  • Работа с Уред за навиване на тел;
  • Възможности за дизайн на бижута.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 

Урокът продължава около 2 часа и се изработва едно бижу, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!

 


 

Какво да си носите:

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Какво включва цената на урока:

 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

Стъпка по стъпка към моето хоби: Моделиране на тел с Уред за навиване на тел


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: