За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Приложна бижутерия Първо ниво, интензивен курс

Техника:14 различни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:4 уикенда
Преподаватели:Владислава Предова-Стайкова, Екип, Калина Димова
Цена:420лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Приложна бижутерия Първо ниво, интензивен курс


 

Това е ускорен вариант на Първо ниво от програмата ни по ПРИЛОЖНА БИЖУТЕРИЯ, който ще се проведе през четирите уикенда на месец август 2012 година. В рамките на тези 8 дни вие ще покриете изцяло всичките 14 техники от първото ниво на нашата програма и представяйки колекция от 12 бижута на база поне половината от изучените техники, ще получите сертификат и правото да продължите в следващото ни ниво. Курса е идеален за участници от провинцията, както и за такива, които често пътуват в командировка.

Курсът се провежда всяка събота и неделя от 10:00 до 17:00, считано от 4.08.12. В последната неделя на месеца - 26.08.12 от 10:00 до 13:00, ще се проведе бонус урок за смесени техники под названието "Дефинирай своя стил"

 

Курсистите, завършили и трите нива Приложна бижутерия в Ателие Марабу, могат да положат изпит за членство в НС "Задруга на майсторите на народните художествени занаяти". Това е чудесна възможност, ако планирате да популяризирате творчеството си и впоследствие да превърнете хобито си в малък бизнес.

 

 

Цената на целия курс е 420 лева. 120 лева от тях следва да се платят при записване за курса. Останалите се заплащат на вноски от по 30 лева след всяко занятие. Аванса се приспада от стойността на последните 4 занятия. Максималния брои участници е 11 души. Препоръчваме максимално ранно записване.

Какво включва цената на курса:

В посочената цена от 420 лева са включени всички необходими материали за работа по време на четиринадесетте предвидени в курса урока. Включена е също допълнителна консултация с преподавател при подготовка на финалната колекция.

Какво се очаква от участниците в курса:

От вас се очаква да посетите поне 75% от уроците в курса, за да може да го приключите и да продължите в следващото ниво. Ако пропуснете определен урок, от вас зависи да се подготвите сами по определената техника на база, предоставен от нас пакет с материали и инструкции за изработка на конкретни проекти. Препоръчително е също, в периода на курса, да отделяте време за самостоятелна работа по усъвършенстване на преподаваните техники и изработка на ваши собствени диайни. Добре е също да посещавате музеи, галерии и бутици за бижута, от където да черпите идеи и вдъхновение.
 


 

Условия:

Уроците от програмата по Приложна бижутерия са разделени на три нива. Всяко ниво съдържа 14 урока. Всяко ниво завършва с подготовката и представянето на тематична колекция от 12 бижута, в чиято изработка са включени поне 7 от изучените 14 техники в съответното ниво.

За да бъде завършено дадено ниво е необходимо участието ви в поне 10 от предлаганите 14 урока.

Всички участници в курса получават промоционален код за отстъпка от 10% при поръчка на материали от сайта www.marabu.bg за период от 8 седмици. Отстъпката важи за закупуване на продукти на дребно. Не е приложима за закупуване на продукти от категорията за ПРОДАЖБИ НА ЕДРОFIMO - полимерна глинаMETAL CLAY, както и за Dremel Hobby, за които важат други специални намаления и отстъпки. Ателие Марабу си запазва правото да спира или променя описаните условия.

Участниците, посетили всичките 14 урока от първо ниво, получават напълно безплатно бонус урок за смесени и иновативни техники със заглавие "Дефинирай своя стил".

При успешно завършване на всяко от нивата и след представяне и защитаване на колекция, се издава сертификат, а след последното ниво - Диплом по Приложна бижутерия.

 


 

Включени техники:

(подлежи на промяна)

 • Бижутерийни телчета
 • Плоска спирална плетка
 • Низане на бижута
 • Ттъкане с мъниста
 • Ммемори тел
 • Пплетка Пейот
 • Плетене с халкички
 • Плетка под прав ъгъл
 • Моделиране на тел с Уиг-Джиг
 • Японски плитки с Кумихимо 1
 • Моделиране с тел 1
 • Келтски възли
 • Френска техника за плетене с тел
 • Плетене на мъниста в мрежа

 


 
Какво да си носите:


Не е нужно да носите нищо друго освен доброто си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

Ние предоставяме и подробни инструкции за работа в писмен вид, но при желание може да си водите записки по време на курса относно конкретните проекти.

  
Основна информация:
 
Материалите, използвани във всеки един от нашите уроци, са включени в цената на съответния такъв. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час.

Предлагаме също неограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени - техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 
 
Между два последователни урока в един и същ ден, разполагате с час обедна почивка. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.

 


 

Мнения на наши ученици за курса:


"Най-доброто място, където може да се научите да правите красиви бижута с качествени материали и прекрасно настроение в процеса на обучение.", Албена Катанова

"Курсът изцяло отговори на очакванията ми, дори бих казала, че ги надхвърли в много отношения. Още след първия урок, на който присъствах се убедих, че наистина всеки може да прави бижута.", Полина Мартинова

 


Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Приложна бижутерия Първо ниво, интензивен курс


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: