За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Приложна бижутерия Първо ниво

Техника:14 различни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:4 месеца
Преподаватели:Владислава Предова-Стайкова, Екип, Калина Димова
Цена:420лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Приложна бижутерия - Първо ниво

Описание на курса:


 

 

Това е класически вариант на Първо ниво от програмата ни по ПРИЛОЖНА БИЖУТЕРИЯ, който ще се проведе в период от 4 месеца. В рамките на 7 учебни дни, вие ще покриете изцяло всичките 14 техники за изработка на бижута от първото ниво на нашата програма и представяйки колекция от 12 бижута, на база поне половината от изучените техники, ще получите сертификат и правото да продължите в следващото ни ниво. Курсът е идеален за участници от провинцията, както и за такива, които често пътуват в командировка.

Курсът се провежда през седмица само в неделя от 10:00 до 17:00, считано от 14.10.12.

Датите за провеждане на курса са: 14.10.12; 28.10.12; 11.11.12; 25.11.12; 9.12.12; 13.01.13 и 27.01.13

В допълнително определен ден през 2013, ще се проведе бонус урок за смесени техники под названието "Дефинирай своя стил с DREMEL & SWAROVSKI ELEMENTS"

Цената на целия курс е 420 лева. 120 лева от тях следва да се платят при записване за курса. Останалите се заплащат на вноски от по 30 лева след всяко занятие. Авансът се приспада от стойността на последните 4 занятия. Оптималният брой участници е 11 души. Препоръчваме максимално ранно записване.Курсистите, завършили и трите нива Приложна бижутерия в Ателие Марабу, могат да положат изпит за членство в НС "Задруга на майсторите на народните художествени занаяти". Това е чудесна възможност, ако планирате да популяризирате творчеството си и впоследствие да превърнете хобито си в малък бизнес.

 

Какво включва цената на курса:

В посочената цена от 420 лева са включени всички необходими материали за работа по време на четиринадесетте, предвидени в курса уроци, както и подробни печатни материали с инструкции относно всяка от изучаваните техники. Включена е също допълнителна консултация с преподавател при подготовка на финалната колекция.

Какво се очаква от участниците в курса:

От вас се очаква да посетите поне 75% от уроците в курса, за да може да го приключите и да продължите в следващото ниво. Ако пропуснете определен урок, от вас зависи да се подготвите сами по определената техника на база, предоставен от нас пакет с материали и инструкции за изработка на конкретни проекти. Препоръчително е също, в периода на курса, да отделяте време за самостоятелна работа по усъвършенстване на преподаваните техники и изработка на ваши собствени дизайни. Добре е също да посещавате музеи, галерии и бутици за бижута, откъдето да черпите идеи и вдъхновение.
 


 

Условия:

Уроците от програмата по Приложна бижутерия са разделени на три нива. Всяко ниво съдържа 14 урока. Всяко ниво завършва с подготовката и представянето на тематична колекция от 12 бижута, в чиято изработка са включени поне 7 от изучените 14 техники в съответното ниво.

За да бъде завършено дадено ниво, е необходимо участието ви в поне 10 от предлаганите 14 урока.

Всички участници в курса получават промоционален код за отстъпка от 10% при поръчка на материали от сайта www.marabu.bg за периода на курса. Отстъпката важи за закупуване на продукти на дребно. Не е приложима за закупуване на продукти от категорията за ПРОДАЖБИ НА ЕДРОFIMO - полимерна глинаMETAL CLAY, както и за Dremel Hobby, за които важат други специални намаления и отстъпки. Ателие Марабу си запазва правото да спира или променя описаните условия.

Участниците, посетили всичките 14 урока от първо ниво, получават напълно безплатно бонус урок за смесени и иновативни техники със заглавие "Дефинирай своя стил".

При успешно завършване на всяко от нивата и след представяне и защитаване на колекция, се издава сертификат, а след последното ниво - Диплом по Приложна бижутерия.

 


 

Включени техники:

(подлежи на промяна)

 • Бижутерийни телчета
 • Плоска спирална плетка
 • Низане на бижута
 • Тъкане с мъниста
 • Мемори тел
 • Плетка Пейот
 • Плетене с халкички
 • Плетка под прав ъгъл
 • Моделиране на тел с Уиг-Джиг
 • Японски плитки с Кумихимо 1
 • Моделиране с тел 1
 • Келтски възли
 • Френска техника за цветя от тел
 • Плетене на мъниста в мрежа

 


 
Какво да си носите:


Не е нужно да носите нищо друго освен доброто си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

Ние предоставяме и подробни инструкции за работа в писмен вид, но при желание може да си водите записки по време на курса относно конкретните проекти.

 Основна информация:
 
Материалите, използвани във всеки един от нашите уроци, са включени в цената на съответния такъв. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час.

Предлагаме също неограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени - техният максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 
 
Между два последователни урока в един и същ ден, разполагате с час обедна почивка. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.

 


 

Мнения на наши ученици за курса:


"Курсът е идеален начин за разпускане, учене на нови неща и завръзване на нови приятелства!" Петя Ананиева

"Ако искате да се учите от най-добрите, заповядате в Ателие Марабу.", Ивана Трайковска

"Ателие Марабу е страхотно място за разтоварване, вдъхновение, нови идеи и възможност да се научат техники в бижутерията, с които могат да се правят чудеса! Прекрасни преподаватели, страхотна компания!", Станислава Любенова

"Опитайте, лесно е!" Светлана Тончева

"Нямам търпение да продължа във второ и трето ниво на програмата по приложна бижутерия!" Виолета Янакиева

 


 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Приложна бижутерия Първо ниво


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: