За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Приложна бижутерия - трето ниво

Техника:14 различни техники
Ниво на трудност:Специалисти
Продължителност:4 месеца
Преподаватели:Владислава Предова-Стайкова, Милена Илийчкова, Динамир Предов, Сърджан Кръстевски, Атанас Константинов
Цена:420лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Приложна бижутерия - Трето ниво 

Описание на курса:


 

 

Това е класически вариант на Трето ниво от програмата ни по ПРИЛОЖНА БИЖУТЕРИЯ, който ще се проведе в период от 4 месеца. В рамките на 7 учебни дни, вие ще покриете изцяло всичките 14 техники от третото ниво на нашата програма и представяйки колекция от 12 бижута, на база поне половината от изучените техники, ще получите сертификат и правото да продължите в следващото ни ниво. Курсът е идеален за участници от провинцията, както и за такива, които често пътуват в командировка.

Курсът се провежда през седмица само в събота или неделя от 10:00 до 17:00 (в зависимост от групата, която ще изберете), считано от съответно от 16.02.13 за първа група или от 17.02.13 за втора група.

Датите за провеждане на курса за първа група са: 16.02.13; 02.03.13; 16.03.13; 30.03.13; 13.04.12; 27.04.13 и 22.06.13. 

Датите за провеждане на курса за втора група са: 17.02.13; 03.03.13; 17.03.13; 31.03.13; 14.04.13; 28.04.13 и 23.06.13.

Забележка: Промяна на групата за определен урок/техника е възможна само след предварителна уговорка с администрацията на Ателие Марабу и в случай на налично свободно място.

 

Участниците, посетили всичките 14 урока от нивото, получават бонус – един безплатен ден в нашето напълно оборудвано студио на стойност 35 лева. От тази възможност може да се възползвате всеки вторник и четвъртък между 10:00 и 17:00, в рамките на 2 месеца след края на съответното ниво. Добре е да направите предварителна резервация като изпратите имейл на адрес: design@marabu.bg

Курсистите, завършили и трите нива Приложна бижутерия в Ателие Марабу, могат да положат изпит за членство в НС "Задруга на майсторите на народните художествени занаяти". Това е чудесна възможност, ако планирате да популяризирате творчеството си и впоследствие да превърнете хобито си в малък бизнес.

 

Цената на целия курс е 420 лева. 120 лева от тях следва да се платят при записване за курса. Останалите се заплащат на вноски от по 30 лева след всяко занятие. Авансът се приспада от стойността на последните 4 занятия. Оптималният брой участници е 11 души. Препоръчваме максимално ранно записване.

Какво включва цената на курса:

В посочената цена от 420 лева са включени всички необходими материали за работа по време на четиринадесетте, предвидени в курса уроци, както и подробни печатни материали с инструкции относно всяка от изучаваните техники. Включена е също допълнителна консултация с преподавател при подготовка на финалната колекция.

Какво се очаква от участниците в курса:

От вас се очаква да посетите поне 75% от уроците в курса, за да може да го приключите. Ако пропуснете определен урок, от вас зависи да се подготвите сами по определената техника на база, предоставен от нас пакет с материали и инструкции за изработка на конкретни проекти. Препоръчително е също, в периода на курса, да отделяте време за самостоятелна работа по усъвършенстване на преподаваните техники и изработка на ваши собствени дизайни. Добре е също да посещавате музеи, галерии и бутици за бижута, откъдето да черпите идеи и вдъхновение.
 


 

Условия:

Уроците от програмата по Приложна бижутерия са разделени на три нива. Всяко ниво съдържа 14 урока. Това ниво завършва с подготовката и представянето на тематична колекция от 12 комплекта бижута, в чиято изработка са включени една или повече от изучените в програмата техники.

За да бъде завършено дадено ниво, е необходимо участието ви в поне 10 от предлаганите 14 урока.

Всички участници в курса получават промоционален код за отстъпка от 10% при поръчка на материали от сайта www.marabu.bg за периода на курса. Отстъпката важи за закупуване на продукти на дребно. Не е приложима за закупуване на продукти от категорията за ПРОДАЖБИ НА ЕДРОFIMO - полимерна глинаMETAL CLAY, както и за Dremel Hobby, за които важат други специални намаления и отстъпки. Ателие Марабу си запазва правото да спира или променя описаните условия.

При успешно завършване на всяко от нивата и след представяне и защитаване на колекция, се издава сертификат, а след последното ниво - Диплом по Приложна бижутерия.

 


 

Включени техники:

(подлежи на промяна)

 • Техника Vintaj
 • Корейски възли
 • Клей за моделиране DeCoRe
 • Кроше с тел
 • Бижутерийна смола 
 • Сутаж
 • Аксесоари за коса
 • Бродерия с мъниста
 • Фюзинг
 • Кумихимо вариации с тел
 • Лампуърк
 • Дизайн на бижута
 • Фотография на бижута с дневна светлина/ на открито
 • Фотография на бижута в контролирана среда

 


 
Какво да си носите:

 
Не е нужно да носите нищо друго освен доброто си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

Ние предоставяме и подробни инструкции за работа в писмен вид, но при желание може да си водите записки по време на курса относно конкретните проекти.


  
Основна информация:
 
Материалите, използвани във всеки един от нашите уроци, са включени в цената на съответния такъв. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час.

Предлагаме също неограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени - техният максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 
 
Между два последователни урока в един и същ ден, разполагате с час обедна почивка. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 


 Мнения на наши курсисти за урока:

"Времето, прекарано в Ателие Марабу, е време на развиване на моята креативност.", Красимира Деветакова

"Най-доброто място за бижутерия в Ателие Марабу.", Мария Тойчева

"Ателие Марабу е място, където неусетно научаваш много нови и интересни техники на приложната бижутерия.", Албена Катанова

"Много полезен, забавен и интересен курс.", Петя Ананиева

Приложна бижутерия - трето ниво


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: