За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Приложна бижутерия - трето ниво

Техника:16 различни техники
Ниво на трудност:Специалисти
Продължителност:5 месеца
Преподаватели:Владислава Предова-Стайкова, Екип, Милена Илийчкова, Динамир Предов, Павлинка Стайковска
Цена:560лв.
Места в групата:8

 

Запишете се!Информация:


Приложна бижутерия - Трето ниво

Описание на курса:


 

 

Това е класически вариант на Трето ниво от програмата ни по ПРИЛОЖНА БИЖУТЕРИЯ, който ще се проведе в период от 4 месеца. В рамките на 8 учебни дни, вие ще покриете изцяло всичките 16 техники от третото ниво на нашата програма и представяйки колекция от 8 комплекта бижута, в чиято изработка са включени една или повече от изучените в програмата техники, ще получите сертификат и правото да продължите в следващото ни ниво. Курсът е идеален за участници от провинцията, както и за такива, които често пътуват в командировка.

 

Курсът се провежда през седмица в събота от 10:00 до 16:30, считано съответно от 07.02.15.

Датите за провеждане на курса са: 08.03.15; 15.03.15, 29.03.15; 19.04.15; 10.05.15; 24.05.15; 07.06.15 и 21.06.15.

 

Участниците, посетили всичките 16 урока от нивото, получават бонус – един безплатен ден в нашето напълно оборудвано студио на стойност 35 лева. От тази възможност може да се възползвате всеки вторник и четвъртък между 10:00 и 17:00, в рамките на 2 месеца след края на съответното ниво. Добре е да направите предварителна резервация като изпратите имейл на адрес: design@marabu.bg

 

Курсистите, завършили и трите нива Приложна бижутерия в Ателие Марабу, могат да положат изпит за членство в НС "Задруга на майсторите на народните художествени занаяти". Това е чудесна възможност, ако планирате да популяризирате творчеството си и впоследствие да превърнете хобито си в малък бизнес.

 

Цената на целия курс е 480 лева. 120 лева от тях следва да се платят при записване за курса, в срок до 8 март 2015. Останалите се заплащат на вноски от по 30 лева след всяко занятие. Авансът се приспада от стойността на последните 4 занятия. Оптималният брой участници е 11 души. Препоръчваме максимално ранно записване.

 

Какво включва цената на курса:

В посочената цена от 480 лева са включени всички необходими материали за работа по време на шестнадесетте предвидени в курса уроци, както и подробни печатни материали с инструкции, относно всяка от изучаваните техники. Включена е също допълнителна консултация с преподавател при подготовка на финалната колекция. Препоръчително е също, в периода на курса, да отделяте време за самостоятелна работа по усъвършенстване на преподаваните техники и изработка на ваши собствени дизайни. Добре е да посещавате музеи, галерии и бутици за бижута, от където да черпите идеи и вдъхновение.

 

Пропускане на занятия: 

 

*В случай, че пропуснете урок, следва да заплатите пропуснатото непосредствено при първото появяване в Ателие Марабу.

 

*Можете да получите обяснения и насоки за невзетата техника единствено във всеки трети четвъртък от месеца, между 10:00 и 15:00 часа, след предварителна уговорка с екипа.

 

*В случай, че пропуснете урок и не потърсите материалите си в срок до 30 работни дни, макар и заплатени, те остават в ателието и ще бъдат използвани за наши благотворителни каузи.

 


 

Условия:

Уроците от програмата по Приложна бижутерия са разделени на три нива. Всяко ниво съдържа 16 урока. Това ниво завършва с подготовката и представянето на тематична колекция от 8 комплекта бижута, в чиято изработка са включени една или повече от изучените в програмата техники. 

За да бъде завършено дадено ниво, е необходимо участието ви в поне 12 от предлаганите 16 урока.

Всички участници в курса получават промоционален код за отстъпка от 10% при поръчка на материали от сайта www.marabu.bg за периода на курса. Отстъпката важи за закупуване на продукти на дребно. Не е приложима за закупуване на продукти от категорията за ПРОДАЖБИ НА ЕДРОFIMO - полимерна глинаMETAL CLAY, както и за Dremel Hobby, за които важат други специални намаления и отстъпки. Ателие Марабу си запазва правото да спира или променя описаните условия.

При успешно завършване на всяко от нивата и след представяне и защитаване на колекция, се издава сертификат, а след последното ниво - Диплом по Приложна бижутерия.

 


 

Включени техники:

(подлежи на промяна)

 • Техника Vintaj
 • Корейски възли
 • Клей за моделиране DeCoRe
 • Кроше с тел
 • Бижутерийна смола 
 • Сутаж
 • Аксесоари за коса
 • Бродерия с мъниста
 • Бижута от кожа
 • Кумихимо вариации с тел
 • Лампуърк
 • Дизайн на бижута
 • Фотография на бижута с дневна светлина/ на открито
 • Фотография на бижута в контролирана среда
 • Опаковки, картички, етикети
 • Скулптиране с тел

 


 
Какво да си носите:

 
Не е нужно да носите нищо друго освен доброто си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

Ние предоставяме и подробни инструкции за работа в писмен вид, но при желание може да си водите записки по време на курса относно конкретните проекти.


  
Основна информация:
 
Материалите, използвани във всеки един от нашите уроци, са включени в цената на съответния такъв. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час.

Предлагаме също неограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени - техният максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 
 
Между два последователни урока в един и същ ден, разполагате с час обедна почивка. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).


 

Мнения на наши курсисти за урока:

"Времето, прекарано в Ателие Марабу, е време на развиване на моята креативност.", Красимира Деветакова

"Най-доброто място за бижутерия в Ателие Марабу.", Мария Тойчева

"Ателие Марабу е място, където неусетно научаваш много нови и интересни техники на приложната бижутерия.", Албена Катанова

"Много полезен, забавен и интересен курс.", Петя Ананиева

 

Приложна бижутерия - трето ниво


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: