За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Фюзинг

Техника:Техника за печено стъкло Fusing
Ниво на трудност:Напреднали
Продължителност:3 часа
Преподаватели:Владислава Предова-Стайкова, Екип, Калина Димова
Цена:30лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


 

Описание на курса:


 


Оригинална и ефектна техника за изработка на бижута, включена в курса по Приложна бижутерия Второ ниво. Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ще добавите още една оригинална техника към знанията си по Приложна бижутерия. 


Фюзинг е сравнително нова техника за обработка на стъкло, придаваща изключително артистичен вид. Използва се за изработката на мъниста и елементи за бижута, пана, лампиони и други вещи за интериора. Терминът се използва, както за специфичната топлинна обработка, така и за самата техника, при които отделни парченца стъкло се разтапят до определена степен върху основа от друго стъкло. Процесът протича в специална пещ, в резултат отделните стъкла се сливат в цялостен солиден компонент. Характерното за техниката е, че се получава модел, в който обагрянето от цветни парчета стъкло, бои на прах или бои за стъкло, остава запечатано вътре в структурата му.
Умения и знания, включени в този урок:


  • Етапи в техниката Фюзинг;
  • Видове стъкло;
  • Особености и хитринки, които ще осигурят сполучлив резултат.

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, урокът покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.


Урокът продължава около 3 часа и се изработват 2-3 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!Какво да си носите


Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.
Основна информация:

Материалите, използвани във всеки един от нашите уроци, са включени в цената на съответния такъв. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също нограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

Ако сте записали два последователни урока в един и същ ден, ще разполагате с час обедна почивка. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.
 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

 

Фюзинг


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: