За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Техника Vintaj

Техника:Техники за работа със система Vintaj
Ниво на трудност:Специалисти
Продължителност:3 часа
Преподаватели:Владислава Предова-Стайкова, Калина Димова
Цена:30лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Описание на курса:


 

 

Забавна и отпускаща техника за изработка на бижута, включена в обучението по Приложна бижутерия Трето ниво и като самостоятелен мини-курс за начинаещи.  С нея ще откриете артистичната и занаятчийска страна на приложната бижутерия, а в края на урока всички ще си тръгнат с по няколко чифта нови бижута в гръндж и етно стилистика.

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ние плавно ще ви въведем в света на бижутерията.

Ще се научите как сами да изработвате обици, колиета или гривни с една от базовите техники. Освен това, ще се запознаете с главните бижутерийни елементи и аксесоари, типовете мъниста и основните инструменти. 

 

Vintaj е система от вдъхновяващи и разширяващи възможностите техники, чрез които бижутата ви ще придобият неповторим дизайн. С атрактивната и достъпна технология от инструменти и материали ще оформятe, стилизирате и декорирате метални елементи. Vintaj е приложима върху елементи от чист мед, месинг с примеси на мед и цинк, както и върху арт метал на желязна основа. Със специалните продукти и инструменти на Vintaj ще създадете нежен и фин релеф, ще имитирате патина, ще гравирате букви и цифри, ще изработите обемни модели и още много други ефекти във винтидж и гръндж стилистика.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Опознаване на основните видове материали, използвани в техниките от система Vintaj;
  • Техника за патиниране;
  • Техника за фино гравиране DecoEtch;
  • Техника за двустранен релеф DecoEmboss;
  • Техника Hammering - създаване на ефектна текстура с помощта на малък чук;
  • Техника за гравиране на букви и цифри;
  • Техника за пробиване на отвори;
  • Техника Dapping - превръщане на плоски елементи в обемни.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, урокът покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът продължава около 3 часа и се изработват 2-3 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 
Материалите, използвани във всеки един от нашите уроци, са включени в цената на съответния такъв. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също нограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 
 
Ако сте записали два последователни урока в един и същ ден, ще разполагате с час обедна почивка. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.
 
Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Техника Vintaj


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: