За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Аксесоари за коса

Техника:Техники за изработка на аксесоари за коса
Ниво на трудност:Специалисти
Продължителност:3 часа
Преподаватели:Владислава Предова-Стайкова, Екип, Милена Илийчкова
Цена:30лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Описание на курса:


 

 

Оригинална и ефектна техника за изработка на бижута, включена в курса по Приложна бижутерия Трето ниво. Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ще добавите още една оригинална техника към знанията си по Приложна бижутерия. С нея можете да постигнете очарователни аксесоари, подходящи за ежедневно или официално облекло.

 

Фасинатор, в традиционното си значение, е аксесоар за коса, представляващ малка декоративна шапчица, изработена от вълна, филц, дантела и богато украсена с пера и цветя. Останал от Викторианската епоха, представлява обичаен и дори задължителен елемент към тоалета на дамите от кралското семейство във Великобритания. Днес, в същия смисъл, се използват характерни декорирани метални или пластмасови гребенчета, подходящи за поводи като сватби, коктейли, градински партита. Тъй като в България трудно се намират подходящи елементи за изработката на традиционни фасинатори, ще ви предложим няколко оригинални алтернативи, които можете да добавите към фуркета, диадема, фиба или шнола.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Варианти за изработка на аксесоари за коса от тел, панделки и мъниста;
  • Прикрепяне на оформените елементи към фуркети, диадеми, фиби и шноли.

 

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, урокът покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът продължава около 3 часа и се изработват 2-3 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 
 
Материалите, използвани във всеки един от нашите уроци, са включени в цената на съответния такъв. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също нограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 
 
Ако сте записали два последователни урока в един и същ ден, ще разполагате с час обедна почивка. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.
 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Аксесоари за коса


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: