За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Бижута за деца

Техника:Кумихимо, Низане, Декоративни възли
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:10лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Описание на урока:


 

 

Забавен и отпускащ урок за изработка на бижута, от който всички деца си тръгват с нови и оригинални собственоръчно направени модели. Подходящ е за деца на възраст между 8 и 12 години. Те могат да се включат във всяко едно занятие, спрямо тяхното свободно време. 

Всеки път темата и моделите ще бъдат различни, така че да събуждат изненада в малките творци. По този начин те ще имат възможност да се включат в повече занятия. Ние ще подготвяме необходимите материали в няколко цветови комбинации. За да провокираме богатото им въображение, на тях оставяме задачата да изберат цветовете за своето бъдещо бижу. 

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ние плавно ще ви въведем вашите деца в света на бижутерията и техниките Низане, Кумихимо, Декоративни възли, Кроше.

Те ще се научат да изработват бижута, подходящи за малки и големи. Ще се запознаят с главни бижутерийни елементи и аксесоари, типовете мъниста и някои основни инструменти. С придобитите знания и умения ще могат самостоятелно и с лекота да изработват бижута вкъщи.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Как да използваме основните бижутерийни инструменти
  • Кои са основните бижутерийни елементи и какви видове мъниста съществуват
  • Как да нанизваме, връзваме, декорираме и завършваме бижута
  • Как да направим бижута използвайки различни техники и материали

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или за забавление на децата си, това е урок за всеки ентусиазиран родител, който желае да провокира креативността на детето си. Урокът покрива основното и най-необходимо, за да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответните техники.

 
Урокът продължава около 2 часа и се изработват 2-3 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и уникален мини-курс, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 
Уроците в нашето училище са безплатни, заплащат се само използваните материали, предоставени от Marabu.bg. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също неограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 5 двойки родител с дете. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 
Забележка: Ао желаете да ни посетите с 2 деца, таксата за второто е наполовина - 10 лева.
 
Ако сте записали два последователни урока в един и същ ден, ще разполагате с час обедна почивка. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.
 
 
Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт.

 

Бижута за деца


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: