За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Бижута за малки и големи

Техника:Смесени бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:3 часа
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:30лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


 

Описание на урока:


 

 

Прекарайте незабравим творчески следобед в приятна компания! На 14 март студиото на Ателие Марабу ще бъде отворено за малки и големи!За урока се постарахме да подберем модели, които да бъдат интересни, както за малките, така и за по-големите творци! Атрактивни, цветни и модерни - те биха били чудесно допълнение към пролетната визия на всяко момиче! Ще усвоите техники, чрез които ще се превърнете в дизайнери и автори на своите собствени накити. Ще опознаете различни материали, аксесоари и типове мъниста. А най-хубавото е, че ще си тръгнете с нови и оригинални бижута! 

Отдайте се на удоволствието да правите сами своите гривни, обици и колиета!

 

Заповядайте! Очакваме ви с много настроение!

 

Цената на урока е 30 лева. Оптималният брой участници е 11 души. Препоръчваме максимално ранно записване.

 

Какво включва цената на курса:

В посочената цена от 30 лева са включени всички необходими материали за работа по време на четирите предвидени в курса техники, както и подробни печатни материали с инструкции относно всяка от изучаваните техники. 

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Базови бижутерийни техники
  • Смесени бижутерийни техники
  • Използване на различни бижутерийни аксесоари в дизайна на бижуто от урока

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е мини-курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът е с продължителност 3 часа и се изработват няколко бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 
Уроците в нашето училище са безплатни, заплащат се само използваните материали, предоставени от Marabu.bg. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също неограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 
 
Тъй като занятията са вечерни, ви приканваме да не закъснявате, за да приключваме навреме. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.
 
Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).
 

 

Бижута за малки и големи


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: