За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Как да правим мъниста от тел с инструмента Гизмо?

Техника:Моделиране на тел с инструмента Гизмо
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:90 минути
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:15лв.
Места в групата:9

 

Запишете се!Информация:


Вечерните работилници в Ателие Марабу са приятен и ползотворен начин да се докоснете до различни атрактивни  техники за изработка на бижута!


В обучението ще разберете как да направите красиви мъниста от тел с Гизмо в гамата, която предпочитате и в стила, който ви допада. Ще имате възможност да експериментирате и да създадете елементи с ваш дизайн.

В нашето студио ще разполагате с различни цветове и дебелини медна гъвкава тел, с качествени стъклени мъниста и полускъпоценни камъни. След като изберете вашите цветови комбинации, ще ви покажем основни похвати за изработка на мъниста от тел. 

Гизмо е един от специалните инструменти за моделиране на тел. Състои се от малка манивела и държач. С него можете сами да правите фигурки и мъниста от навита във формата на спирала тел. Медната тел и моделирането с нея е интересно предизвикателство, а приложението й в изработката на мъниста е любопитно и стилно. Ще научите как да работите с базовите бижутерийни инструменти и как да вграждате стъклени мъниста или полускъпоценни камъни. Възможностите са много, доверете ни се и елате, за да усетите очарованието им. 

 

Експериментирайте! Елате в Ателие Марабу!

Очакваме ви с любопитни модели и много настроение!

 

Заповядайте! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

Цената на работилницата е 15 лева. Ако запишете и посетите три вечерни урока, ще можете да се включите безплатно и в избрана от вас работилница, в рамките на същия календарен месец.

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Работа с инструмент за моделиране на тел Гизмо.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът продължава около час и половина и се изработват 2-3 мъниста, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от визможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 

В цената на работилницата са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Как да правим мъниста от тел с инструмента Гизмо?


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: