За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Различните мартенички

Техника:Ръчноизработени мартенички
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Екип, Милена Илийчкова
Цена:25лв.
Места в групата:8

 

Запишете се!Информация:


 

Макар и още далеч, все пак, месец Март наближава. Настроението ни става ведро, пролетно и цветно, а сетивата се съживяват! Заповядайте във вечерната работилница на Ателие Марабу, за да изработим заедно красиви мартенички с лично послание.

Това е чудесна възможност да се запознаете и с базови келтски и микромакраме възли, използвани като акцент в моделите :)

 

В уютната обстановка на нашето студио, ще имате на разположение различни по цвят и вид шнурове, вълна, стъклени мъниста Тохо и полускъпоценни камъни. Ще можете сами да подберете цветовите им гами и да ги съчетаете по ваш вкус.

От наша страна, ще ви помогнем да усвоите основни техники за низане, плетене, връзване на възли и различни начини за завършване и започване на моделите. Ще ви покажем любопитни хитринки и ще дадем идеи за разнообразни вариации, към които предразполагат различните материали. 

Резултатът ще са мартенички с огромна символика и красиво послание, направени лично от вас.

 

Прекарайте с нас забавна творческа вечер! Впечатлете близки, приятели и познати с оригинални собственоръчно направени мартенички.

 

Цената на урока е 25 лева. Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на обучението.

 

*За да е още по-уютно и споделено преживяването в нашето ателие, за този урок, ви предлагаме: 


Запиши се и доведи приятел, а ние ще направим отстъпка от общата стойност, която ще заплатите.

1 = 25 лева

2 = 45 лева

3 = 60 лева


 

 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Низане на мъниста;
  • Работа с техники за връзване на възли - Келтски възли и Микромакраме;
  • Различни техники за плетене с шнурове;
  • Започване и завършване на моделите.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът продължава около два часа и се изработват поне 3-4 мартенички, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от визможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 

В цената на работилницата са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Различните мартенички


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: