За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Как да направим халкички от тел?

Техника:Моделиране на халкички от тел
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:90 минути
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:15лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Описание на урока:


 

Вечерните работилници в Ателие Марабу са приятен и ползотворен начин да се докоснете до различни атрактивни  техники за изработка на бижута!

В обучението ще разберете как да направите красиви халкички от тел с инструментите за оформяне на халкички, Уред за усукване на тел и Уред за навиване на тел. Получените знания ще разширят вашите творчески възможности и ще дадат нови идеи в дизайна на ръчно изработените бижута.

В нашето студио ще разполагате с различни цветове и дебелини медна гъвкава тел, с качествени стъклени мъниста и полускъпоценни камъни. След като изберете вашите цветови комбинации, ще ви покажем основни похвати за изработка на халкички от тел. Ще можете да направите халкички с кръгла, триъгълна, квадратна или елипсовидна форма, могат да са гладки или с предварително усукана тел. Ще представим няколко лесни начина, чрез които ще можете да ги сглобите в атрактивни бижута. За тази техника, от особена важност, е добрият вид на използваните халкички, затова ще ви обясним какво трябва да спазвате, за да не ги наранявате. Ако ги изпълнявате постоянно в практиката си, ще имате безупречно и професионално изпълнени бижута. 

 

Ще си тръгнете с ново бижу, много знания и творческо настроение!

Експериментирайте! Елате в Ателие Марабу!

Очакваме ви с любопитни модели и много настроение!

 

Продължителността на една работилница е от 18:30 до 20:00, а цената й е 15 лева. Оптималният брой участници е 11 души. Препоръчваме максимално ранно записване. 


 

 Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Опознаване на основни видове инструменти и материали, необходими за изработката на бижута с халкички;
  • Техники за изработка на халкички от бижутерийна тел;
  • Техники за работа с халкички;

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът продължава около час и половина и се изработват 2-3 мъниста, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от визможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 

В цената на работилницата са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Как да направим халкички от тел?


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: