За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Ах, тези бижута – да поставим основата с бижутерийни телчета!

Техника:Бижутерийни телчета
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Екип, Милена Илийчкова
Цена:25лв.
Места в групата:5

 

Запишете се!Информация:


Зад интересните имена на нашите курсове за изработка на бижута се крият модели с оригинален дизайн, изработени с любопитни техники и качествени материали. 

Ах, тези бижута е подходящ за всички, които се интересуват от съвсем базови и непреходни похвати, необходими за изработка на бижута със свързващи елементи и висулки. 

Ще се запознаете с главните бижутерийни елементи и аксесоари, типовете мъниста и основните инструменти. Придобитите знания и умения ще ви помогнат самостоятелно и с лекота да изработвате бижута вкъщи.

 

Заповядайте! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

Съвсем скоро ще ви изненадаме и с модела за урока. Не се съмнявайте, че ще бъде атрактивен и новаторски.

 

Курсът се провежда в сряда от 18:30 до 20:30, а цената му е 25 лева. 

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Как да използваме основните бижутерийни инструменти;
  • Как да оформяме телчета с уше;
  • Как да оформяме телчета с навивка;
  • Как да свързваме композиции от телчета;
  • Как да направим колие, гривна или обици използвайки различни видове телчета.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е мини-курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Вечерният урок е с продължителност от 18:30 до 20:30 часа и се изработват бижу, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Предвид обстановката, местата за нашите уроци са ограничени, като техният максимален брой е 5 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Ах, тези бижута – да поставим основата с бижутерийни телчета!


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: