За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Българската шевица - енергия, традиции и вдъхновение

Техника:Бродерия
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:4 часа
Преподаватели:Татяна Миланова
Цена:50лв.
Места в групата:8

 

Запишете се!Информация:


Защото ни хареса, защото е много творческо и зареждащо, защото ще имате възможност да подготвите красив, ръчно изработен подарък с послание! Нова дата за Българска шевица с Татяна Миланова от Ателие "Традиции и вдъхновение"! Свързва ни отдавнащно познанство и знаем за нейния неизчерпаем интерес към ръчната работа, а популяризирането на нематериалното културно наследство е превърнала в свое призвание.

 

Заповядайте при нас в събота, 18 май 2024 година, за да се запознаете с красотата на българската шевица, да научите повече за посланията, които тя носи, да откриете заедно с нас скритите ѝ кодове и да узнаете повече за цветовете и тяхното значение. 

 

Отличен избор за всеки, който се вълнува от уникални и атрактивни етно сувенири и накити. Курсът е подходящ за начинаещи и напреднали в тази област и идеален за надграждане и усъвършенстване на придобитите уменията. Ще имате възможност да усвоите знания относно бродирането на традиционни български шевици, проектирането на моделите, шарките и декорацията на канта.

 

Следвайки поредица от демонстрации, стъпка по стъпка и под ръководството на един опитен преподавател, ние плавно ще ви въведем в света на българската везба.

 

Този уникален курс ще се проведе от 10.00 до 14.00 ч. 

 

Цената на курса е 50 лева. 

Какво включва цената на курса:

 

В посочената цена от 50 лева са включени лекция на тема " Българската шевица - традиции, символи и значение", всички необходими материали за работа по време на урока. 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Изработка на модел с българска шевица, техника Бродерия;
  • Проектиране на моделите и подготовка на материалите;
  • Проектиране на шарката;
  • Използване на познатите материали по нетрадиционен начин;
  • Завършване на модела, изработен с техниката от мини-курса.

 

И още много неща

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само един ден ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответните техники.

 

Този мини-курс продължава 4 часа, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем за всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е една прекрасна и много популярна в момента тема, която ще ви вдъхнови за постигането на невероятни резултати в работата. Гарантирано ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!

 

 


 

Какво да си носите

Не е нужно да носите нищо друго освен доброто си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.


Основна информация:

Материалите, използвани във всеки един от нашите уроци, са включени в цената на съответния такъв. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също неограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техния максимален брой е 8 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт)

Българската шевица - енергия, традиции и вдъхновение


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: