За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Бижута от кожа

Техника:Техники за работа с кожа
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Надя Добрянска
Цена:30лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


Предлагаме интересен урок за работа с естествена кожа. Резултатите са неустоими и атрактивни, а техниките - лесни, ползотворни, интересни и криещи хитри трикове.

Кожата е материал, който дава огромни възможности в дизайна на ръчно изработените бижута. Работата с нея винаги е едно приятно приключение, завършващо с ново и различно бижу.

В урока ще разполагате с листове с различна гъвкавост, текстура и цветове. След като изберете своята комбинация, ще видите и усвоите техниката за оформяне на цветя. Използвайки основните й тънкости ще създадете бижута с красив релеф. Комбинирайки с техники за рязане, поставяне на капси и аксесоари, ще създадете плоски или скулптирани модели. Ще научите как и с кои материали е подходящо да я съчетавате.

А най-хубавото е, че ще си тръгнете с нови собственоръчно направени бижута.

Урокът е чудесна възможност да се превърнете в дизайнер на собствените си бижута и да прекарате забавна творческа вечер!

Цената на обучението е 30 лева. Задължително ден, преди това, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

  • Начини за обработка на кожата - рязане, пробиване, поставяне на капси, закопчалки и други аксесоари, прибавяне на мъниста;
  • Изработка на плоски и обемни бижута от кожа;
  • Изработка на релеф;
  • Рисуване върху кожа;
  • Съчетаване на модели от кожа с други елементи и материали;

 

И още много неща

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само един ден ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответните техники.

Този урок продължава около 2 часа и се изработват 1-2 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем за всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е една прекрасна и много популярна в момента тема, която ще ви вдъхнови за постигането на невероятни резултати в работата. Гарантирано ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!

 


 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен доброто си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 6 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).


 

Бижута от кожа


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: