За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Бижутерийна смола

Техника:Работа с бижутерийна смола
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:3 часа
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:50лв.
Места в групата:8

 

Запишете се!Информация:


Заповядайте в Ателие Марабу и прекарайте вълнуващ творчески ден с любопитни техники за изработка на бижута! 
Сред най-любимите и търсени техники, в нашето училище, е работа с бижутерийна смола. 

Ако желаете да се сдобиете с ново бижу с чаровен и кристален дизайн, елате при нас :)

Урокът също е идеален начин да се подготвите с подаръци с лично послание за любимите хора, при това - докато се забавлявате в приятна компания. :)

Обучението е подходящо, както за начинаещи, така и за напреднали. А в резултат - всички ще си тръгнат с нови собственоръчно направени модели, полезни знания и авторски инструкции! :)

 

Бижутерийната смола е изключително популярно средство за изработване на оригинални бижута с чаровен и дълбок ефект. В урока ще направите модели с бижутерийна смола, нанесена върху основа или рамка с детайл. Ще ви разкажем за спецификите на различните видове смоли, ще научите тайните на добавянето на мъниста, копчета, хербаризирани растения, смесването с багрилни вещества, нанасяне върху трансферирани изображения. Ще научите как да ги съчетавате с верижка и мъниста, за да получите атрактивни и модни колиета, обици и гривни.

 

  • Цената на целия курс е 50 лева. В нея са включени всички необходими материали за работа по време на курса, както и подробни печатни материали с инструкции относно всяка от изучаваните техники. 
  • ВАЖНО! Курсът ще се проведе на 8 декември, неделя, от 10:00 до 13:00.
  • Задължително, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието  ви.
  • Ако се запишете за поредицата от четири урока в този уикенд и платите депозит от 50% от общата им цена - 200 лева, до 2 декември включително, ще получите 10% отстъпка.

 

Можете да заплатите предварително по банков път или на място в ателието ни. За повече информация, свържете се с нас в имейл или по телефона 0887 663 363.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Стъпки в работата с еднокомпонентна бижутерийна смола, втвърдяваща се на УВ-лампа;
  • Стъпки в работата с еднокомпонентна бижутерийна смола, втвърдяваща се на дневна светлина;

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът продължава около 3 часа и се изработват 2-3 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:

 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за обучението, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 8 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 


Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Бижутерийна смола


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: