За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Триизмерна бразилска бродерия със Сърджан Кръстевски

Техника:Бразилска бродерия
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:4 часа
Преподаватели:Сърджан Кръстевски
Цена:60лв.
Места в групата:8

 

Запишете се!Информация:


Предлагаме ви още една причина, заради която да се сдобиете с ново ръчно изработено бижу! Не пропускайте шанса да опитате от вълшебството на приложната бижутерия и бродерията с мъниста, да придобиете полезни знания и възможност сами да правите своите нови бижута.

Този урок ще ви даде основни умения за работа с техниката Бразилска бродерия. Ще имате възможност да усвоите знания относно проектирането на моделите, шарките и декорацията, по нестандартни начини да прилагате добре познати материали. Ще научите с какви игли, нишки и мъниста е подходящо да работите, как да завършвате моделите и да стигнете до краен продукт.

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ние плавно ще ви въведем в света на бижутерията.

 

Цената на урока е 60 лева. В посочената цена са включени всички необходими материали за работа по време на курса, както и подробни печатни материали с инструкции относно всяка от изучаваните техники. 

 

  • ВАЖНО! Курсът ще се проведе на 04.11.2023г, събота, от 10:00 до 14.00.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Каква е техниката Бразилска бродерия?

  • Изработка на бижута с техниката Бразилска бродерия;

  • Проектиране на моделите и подготовка на материалите;

  • Проектиране на шарката;

  • Използване на познатите материали по нетрадиционен начин;

  • Завършване на модели, изработени с техниката.

 

И още много неща

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само един ден ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответните техники.

 

Един курс продължава около 4 часа и се изработват 1-2 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем за всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е една прекрасна и много популярна в момента тема, която ще ви вдъхнови за постигането на невероятни резултати в работата. Гарантирано ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!

 


 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен доброто си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:

 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за обучението, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Предвид обстановката, местата за нашите уроци са ограничени, като техният максимален брой е 6 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Триизмерна бразилска бродерия със Сърджан Кръстевски


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: