За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Бродерия с мъниста и Сутаж

Техника:Техники за Бродерия с мъниста и Сутаж
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:6 часа
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:100лв.
Места в групата:5

 

Запишете се!Информация:


Забавен и отпускащ урок за изработка на бижута, от който всички си тръгват с нови собственоръчно направени модели и усвояват умения за работа с очарователните винтидж техники - Бродерия с мъниста и Сутаж.

 

Отличен избор за всеки, който се вълнува от уникални и атрактивни накити. Курсът е подходящ за начинаещи в тази област и идеален за придобиване на основни умения във Винтидж техниките Бродерия с мъниста и Сутаж. Ще имате възможност да разберете много относно проектирането на моделите, мотивите и шарките, за изработката и декорацията на канта, по нестандартни начини да прилагате добре познати материали. Ще научите с какви игли, нишки и мъниста е подходящо да работите, как да завършвате моделите и да стигнете до краен продукт.

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ние плавно ще ви въведем в света на бижутерията.

 

Цената на целия курс е 100 лева. В посочената цена са включени всички необходими материали за работа по време на курса, както и подробни печатни материали с инструкции относно всяка от изучаваните техники. 

 

  • ВАЖНО! Курсът ще се проведе на 11 април, неделя, от 10:00 до 16:30 с обедна почивка от 30 минути.
  • Можете да запишете само едната от желаните техники, но при записване на целия курс, ние ще направим отстъпка от 20 лева и цената ще е 100 лева.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Какви са техниките Бродерия с мъниста и Сутаж?
  • Изработка на бижута с техниките Бродерия с мъниста и Сутаж;
  • Проектиране на моделите и подготовка на материалите;
  • Проектиране на шарката;
  • Използване на познатите материали по нетрадиционен начин;
  • Завършване на модели, изработени с техниките от мини-курса.

 

И още много неща

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само един ден ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответните техники.

 
Един курс продължава около 6 часа и се изработват 3-4 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем за всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е една прекрасна и много популярна в момента тема, която ще ви вдъхнови за постигането на невероятни резултати в работата. Гарантирано ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен доброто си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:

 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за обучението, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Предвид обстановката, местата за нашите уроци са ограничени, като техният максимален брой е 6 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 


Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

 

 

Бродерия с мъниста и Сутаж


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: