За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Бродерия с мъниста със Сърджан Кръстевски

Техника:Техники за Бродерия с мъниста
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:4 часа
Преподаватели:Сърджан Кръстевски
Цена:60лв.
Места в групата:8

 

Запишете се!Информация:


Забавен и отпускащ урок за изработка на бижута, от който всички си тръгват с нови собственоръчно направени модели.

 

Отличен избор за всеки, който се вълнува от уникални и атрактивни накити. Курсът е подходящ за начинаещи и напреднали в тази област и идеален за надграждане и усъвършенстване на придобитите уменията. Ще имате възможност да усвоите знания относно проектирането на моделите, шарките и декорацията на канта, по нестандартни начини да прилагате добре познати материали.

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ние плавно ще ви въведем в света на бижутерията.

 

Този уникален курс ще се проведе от 10.00 до 14.00 ч. 

 

Цената на курса е 60 лева. 

 

Какво включва цената на курса:

 

В посочената цена от 60 лева са включени всички необходими материали за работа по време на урока,както и подробни печатни материали с инструкции относно изучаваната техника. 

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

Изработка на гривна с комбиниране на различни варианти на техниката Бродерия;

Проектиране на моделите и подготовка на материалите;

Проектиране на шарката;

бродерия с мъниста, бродерия с конци

Използване на познатите материали по нетрадиционен начин;

Завършване на модели, изработени с техниката от мини-курса.

 

И още много неща

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само един ден ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответните техники.

 
Този мини-курс продължава 4 часа, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем за всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е една прекрасна и много популярна в момента тема, която ще ви вдъхнови за постигането на невероятни резултати в работата. Гарантирано ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен доброто си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:

 
Материалите, използвани във всеки един от нашите уроци, са включени в цената на съответния такъв. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също неограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техния максимален брой е 8 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 
 
Ако сте записали два последователни урока в един и същ ден, ще разполагате с час обедна почивка. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.
 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

 

 

Бродерия с мъниста със Сърджан Кръстевски


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: