За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Дантелена нежност с Вера Младенова: плетена гривна от мъниста

Техника:Ажурено плетене с мъниста/Дантела от мъниста/Нетинг
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:4,30 часа
Преподаватели:Вера Младенова
Цена:70лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


Описание на курса:


 

Творчеството е здраве, хармония и баланс. То е израз на любовта - към нас самите и към всичко, което ни заобикаля, отваря врата към душата и е най-прекия път за общуване и споделяне, нов начин на възприятие и преживяване. 

Какво предстои? През месец март,в поредицата "Нашите ученици представят своите любими модели", Вера Младенова отново ще ви потопи в света на красивите ситни мъниста и кристали.

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под нейно ръководство, ще направите прелестна дантелена гривна и ще усвоите един от красивите начини за ажурно плетене със ситни мъниста.

 

Урокът е отличен избор за всеки, който се вълнува от уникални и атрактивни накити във винтидж стил. Подходящ е, както за начинаещи, така и за напреднали в тази област и идеален за придобиване на основни умения.

Ще имате възможност да разберете много относно проектирането на моделите, мотивите и шарките, за изработката и декорацията на канта, по нестандартни начини да прилагате добре познати материали. Ще научите с какви игли, нишки и мъниста е подходящо да работите, как да завършвате моделите и да стигнете до краен продукт.

 

Курсът ще се проведе в събота, 23.03.2024 г., от 10:00 до 14:30.

 

Цената на целия курс е 70 лева. Оптималният брой участници е 6 души. Препоръчваме максимално ранно записване.

 

Какво включва цената на курса:

 

В посочената цена от 70 лева са включени всички необходими материали за работа по време на  курса, както и подробни печатни материали с инструкции относно изучаваната техника. 

 


 

Умения и знания, включени в този мини-курс:

 

  • Какво е ажурно плетене със ситни мъниста? 
  • Как да изработваме бижута чрез тази техника?

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Курсът продължава 4 часа и 30 минути и се изработва бижу, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 
Уроците в нашето училище са безплатни, заплащат се само използваните материали, предоставени от www.marabu.bg. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също неограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техния максимален брой е 8 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 
 
Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

Дантелена нежност с Вера Младенова: плетена гривна от мъниста


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: