За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Ден на отворените врати в Ателие Марабу

Техника:Смесени бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:4 часа
Преподаватели:Екип, Милена Илийчкова
Цена:0лв.
Места в групата:10

 

Запишете се!Информация:


Традиционно, през ноември Ателие Марабу отваря вратите си за благотворителност!


 

И през 2017 година нашето училище ще отвори вратите си за творци, желаещи да помогнат в благотворителната кауза на Международния дамски клуб! На 23 ноември, с удоволствие ще посрещнем всеки, който иска да дари труда си. Очакваме ви, както винаги творчески заредени с прекрасните мъниста и материали на Marabu.bg. Всичко необходимо ще бъде осигурено от нас. Заедно ще сътворим бижута, които ще бъдат продадени в ежегодния Коледен базар в Интер Експо Център на 3 декември. 

 

От 2011 година насам, Ателие Марабу е редовен участник в базара, а начинът, по който сме се включвали, винаги е бил под формата на организираната от нас работилница. Това е чудесна възможност да се срещнем със съвсем нови и начинаещи творци, търсещи съвети, правещи своите първи стъпки в приложната бижутерия и желаещи да опитат, насочвани от нашите квалифицирани преподаватели. От друга страна, по-напредналите момичета и момчета ще могат да развихрят фантазията си и с нашите разнообразни мъниста да осъществят планираните от тях проекти.

 

И така, научавайки нещо ново или експериментирайки с любимите материали, заедно ще се включим в доброто дело. С приходите, благотворителната фондация подпомага хора в неравностойно положение. През годините, събраните средства от продадените бижута, изработени в нашето ателие, са на стойност около 2500 лева. Това е доста ободряващ и мотивиращ факт, нали? :)

За да създадем атмосфера за хора със сходни интереси, в която ще можем да обменим идеи и да запазим хубави емоции, тази година събитието ще бъде съпроводено и с още една любопитна и полезна изненада. Ще отворим за вас и вратите на нашия онлайн магазин. Ателието ни ще се превърне в своеобразен малък и уютен шоурум. Ще имате шанс да видите на живо едни от най-желаните продукти в нашия сайт.

Тъй като каталогът ни е преливащ от разнообразни мъниста, инструменти и аксесоари, ще дадем старт с качествените японски мъниста Тохо и изящните кристали и перли на Crystals by Swarovski. Специално за вас ще подготвим подробни цветни карти с мостри от тях. Голямото изкушение е, че след като усетите вълшебството им от близо, ще можете да се сдобиете с желаните материали веднага, тук на място, при това с отстъпка...

А може би това е началото на една добра традиция :)

 

КОГА: 23 ноември 2017г., 14:00 - 18:00 часа

КЪДЕ: Ателие Марабу, ул. Иван Денкоглу, №28

ВАЖНО!!!

Събитието ще започне в 14:00 часа и ще продължи до 18:00 часа. С цел по-добра организация е необходимо да заявите предварително присъствие на имейл: marabu@marabu.bg или чрез формуляра тук: http://ateliemarabu.com/page.php?id=14. Посочете името си и уточнете колко човека и в какъв час ще дойдете. 


Очакваме ви! :)

Ден на отворените врати в Ателие Марабу


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: