За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Феерия от коприна: бижута с цветя с Наталия Маркова!

Техника:Изработка на цветя от текстил
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:4 часа
Преподаватели:Наталия Маркова
Цена:60лв.
Места в групата:8

 

Запишете се!Информация:


С увличащи техники за работа с коприна и сатен ще изработите елементи, които ще включите в дизайна на колие, брошка или обици :)
В нашето ателие, заедно с Наталия Маркова - талантлив автор с дългогодишен опит в областта, ще създадете атрактивни модели, с които ще впечатлите околните...

Курсът е подходящ, както за начинаещи, така и за напреднали в приложната бижутерия. Лесен и забавен начин да усвоите базови умения за изработка на бижута.

 

Усмихната и сръчна, Наталия ще ви представи две различни техники за изработка на цветя от коприна и сатен.
При първата ще разберете как да оформите едро, обемно и феерично цвете от плат, чрез обгаряне на краищата му. С втората ще видите как чрез прегъване и свободно набиране на сатенена лента, можете да направите плътно цвете, наподобяващо роза. А най-хубавото е, че за целта не са необходими никакви специални инструменти! Техниките се изпълняват основно с ръце, а допълнително са нужни игла и конец или силиконов пистолет.

Отделните елементи се пришиват един към друг, след което се монтират с шиене или залепване със силикон към метална основа, сатенена лента или метална верижка. Цветята са прекрасен елемент, който може да се интерпретира в дизайна на брошки, обици, гривни, колиета, аксесоари за коса, диадеми, лента за глава на бебче или декорация за дома. Вдъхновяващо, нали? :)
 

Заповядайте! Очакваме ви с интересни модели и много настроение! 

Курсът ще се проведе на 17 февруари 2024г, събота, от 10:00 до 14:00 часа. Цената му е 60 лева. Задължително в седмицата, в която ще се проведе, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането може да стане предварително по банков път или на място в ателието ни. За повече информация, свържете се с нас в имейл или по телефона 0887 663 363.

След курса ще си тръгнете с поне две атрактивни собственоръчно направени бижута.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Изработка на цветя от коприна и сатен чрез обгаряне;
  • Изработка на цветя от сатенени ленти чрез прегъване;
  • Завършване на изработените цветя;
  • Монтиране на готовите цветя върху основи за брошки или обици;
  • Прикрепяне на готовите цветя върху верижка.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Курсът продължава 4 часа и се изработват около 2 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Какво включва цената на курса::
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя.  Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Феерия от коприна: бижута с цветя с Наталия Маркова!


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: