За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Френска техника за моделиране с тел

Техника:Френска техника за моделиране с тел
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Екип
Цена:30лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


Отново любопитен вечерен урок, посветен на увлекателната Френска техника за изработка на цветя от тел! Традиционен занаят от векове насам и любопитен начин за изработка на бижута, брошки, аксесоари за коса и декорация, тя изисква време и усърдна работа, а резултатите се доближават до изкуството!

 

Следвайки отделните стъпки ще сътворите бижу с обемен и впечатляващ дизайн. 

 

В нашето ателие на разположение ще бъдат японски стъклени мъниста Тохо, аксесоари и различни цветове медна тел. Използвайки смесени бижутерийни техники и техники за моделиране с тел, ще се превърнете в дизайнер на своите нови оригинални накити, с които ще сте подготвени за новия моден сезон. Заповядайте! :)

 

Елате в Ателие Марабу, прекарайте забавна творческа вечер, запознайте се с нови хора, споделящи вашите интереси и придобийте любопитни умения!

Продължителността на обучението е от 18:30 до 20:30, а цената му е 30 лева. 

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 

Умения и знания, включени в този урок:


 

  • Как да подготвим дизайн на бижу;
  • Съчетаване на мъниста и базови аксесоари;
  • Работа с бижутерийни телчета – оформяне на уше и примка;
  • Моделиране с медна гъвкава тел;
  • Бижутерийно низане – видове тел за низане, започване и завършване на наниз;
  • Техники за връзване на възли.

 

Обучението продължава от 18:30 до 20:30 и се изработва едно бижу, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще останете очаровани завинаги от възможността за собствено творчество!

 

Какво да си носите


 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от Ателие Марабу.

 

Основна информация:


 

В цената на обучението са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. 

Предвид обстановката, местата за нашите уроци са ограничени, като техният максимален брой е 6 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Френска техника за моделиране с тел


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: