За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Гривна с макраме - талисман за теб

Техника:Микромакраме
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Екип
Цена:30лв.
Места в групата:7

 

Запишете се!Информация:


Заповядайте в нашето ателие, за да се сдобиете с нова, цветна и атрактивна гривна-талисман! :) Позната още като Шамбала, тя се изпълнява с квадратен възел от техниката Макраме...

 

В рамките на 2 часа ще се запознаете с един от най-използваните възли за изработка на гривни. Ще можете да подберете естествени камъни и шнурове по ваш вкус и да се сдобиете със собственоръчно направена гривна.

 

С техниката Макраме могат да се изработват декоративни вещи и украси чрез връзване на възли. Зародила се е в древността, когато имала и функционално приложение в морските възли, рибарски мрежи, дрехи и покривки. Постепенно вярванията, че възлите носят магическа сила, прави приложението им по-скоро декоративно и като талисмани. В урока ще опознаем разнообразните й възможности за дизайн на бижута.

След обучението ще можете да интерпретирате с разнообразни мъниста и да създавате сами невероятни модели. Удовлетворението след приятно изкараното време е най-голямото удоволствие!

 

Заповядайте в Ателие Марабу! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

Урокът ще проведем в четвъртък, от 18:30 до 20:30.

 

Очакваме ви! :)

Цената на урока е 30 лева.  

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 


 

Умения и знания, включени в този мини-курс:

 

  • Започване на гривната, опознаване на специфичните стъпки;
  • Вариации в дизайна и цветовата композиция;
  • Завършване на моделите.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Всеки урок от курса е с продължителност от 18:30 до 20:30 часа и се изработва едно бижу, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите:

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Какво включва цената на курса:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техният максимален брой е 7 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

Гривна с макраме - талисман за теб


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: