За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Instagram за творци: Как да направим творческия си профил успешен

Техника:Instagram за творци
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:6 часа
Преподаватели:Цветомира Филипова
Цена:100лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


Заповядайте на третото издание на обучението на „Фабриката за творчество", насочено специално към творящи хора, автори, занаятчии и собственици на галерии и арт магазини. 

 

Обучението е подходящо за начинаещи и средно напреднали, които искат да научат повече за Instagram и как да създадат отличаващ се профил в най-креативната социална платформа. 

По време на „
Instagram за творци" ще се запознаете в детайли с функциите на социалната мрежа, ще разберете как работи тя, ще видите примери за възможностите за творческо изразяване, които имате като творци.
Придобитите знания ще ви помогнат да следвате стратегия на работа, чрез която да изградите вдъхновяващ и отличителен профил, както и ще ви помогнат да достигнете до правилната аудитория за вас и да изградите контакт с нея.


Всички участници имат възможност да се включат в секретна #InstagramЗаТворци Facebook група, в която своевременно да получават полезна информация и да могат да задават своите въпроси по всяко време.

 


Програма:


 

 

 • Защо Instagram е толкова подходящ за творци?
 • Преглед на основни Instagram функции
 • Instagram алгоритъм: как да работи за нас?
 • Изграждане на стратегия на профила
 • Естетика на профила
 • Успешни практики за качествени снимки
 • Практическа част
 • Анализ на Instagram профилиМестата в групата са ограничени до максимум 6 човека.

Продължителност на обучението: 10:00 – 17
:0часа
В цената са включени лек обяд и закуски.

Записването става само след платена такса за обучението. При записване за обучението, в коментар или с допълнителен имейл, моля да предоставите линкове към ваш сайт, блог или социални мрежи, които представят творчеството ви. 


За да се запишете за курса, натиснете бутона „Запишете се” и просто следвайте стъпките. Не забравяйте да прочетете условията и да поставите отметка в съответната кутийка. Екипът на Ателие Марабу задължително ще се свърже с вас за потвърждение на присъствие и за да уточним подробности. 
Можете да се запишете, когато пожелаете, но тъй като местата са ограничени, е добре да го направите възможно най-скоро.

 

➡️ Цената на курса е 100 лева. При записване, следва да заплатите сумата на 100%, в срок дo 48 часа след направената резервация.

 

 • Ако желаете да платите в брой, заповядайте на място в студиото на Ателие Марабу в гр. София, на ул. Иван Денкоглу, № 28.
 • Ако изберете да платите по банков път, можете да го направите на следната сметка:

IBAN: BG74 BPBI 8898 1400 0540 81.

 • Ако за вас е по-удобно да използвате PayPal, можете да платите тук: 

https://www.paypal.me/TsvetomiraFilipova/50

 

➡️ Носете си заредени телефони с изтеглена апликация Instagram, зарядно, ако е необходимо, нещо за писане и ваше творение, което желаете да снимате/снимаме по време на практическата част.


Цветомира Филипова е
 Social Media и Influencer Marketing експерт,блогър във „Фабриката за творчество“ и мениджър на отдел за Social Media във водеща PR агенция. Има 10-годишен опит в социалните медии и работи с множество български и чуждестранни брандове. Ръководи вътрешнофирмени обучения по социални медии, а от 2013 г. се занимава с курсове, съвети и консултации по дигитален маркетинг и блогърство за творци.

Instagram за творци: Как да направим творческия си профил успешен


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: