За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Изплети си топъл шал

Техника:Плетене на две игли
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:4 часа
Преподаватели:Екип, Ирина Николова
Цена:50лв.
Места в групата:4

 

Запишете се!Информация:


Плетенето на две игли е много лесно и увлекателно занимание. Посредством само достъпните инструменти - игли (шишове) или обръч, прежда и двете си ръце, човек може да сътвори разнообразни плетени изделия: от гривничка през шал до цяло одеало!

 

Плетенето не изисква конкретно място, специфично оборудване или академична подготовка. Това е хоби, което можем да носим в чантата си и да плетем в автобуса, в парка, в чакалнята на зъболекаря (препоръчително, заради терапевтичния ефект) – навсякъде, където ни достигне вдъхновението!

В този курс ще се научим да нанизваме бримки на шиш/обръч, да плетем лицева и опакова бримка, както и няколко базови мотива с тяхно участие, да правим свивки и наддавки и да завършваме плетиво.

Стъпка по стъпка, до вас ще бъде Ирина Николова - сръчна и отлично запозната с тайните на техниката, тя ще ви покаже основните тънкости и похвати.

След урока, ще получите иглите, с които сте работили в ателието, и разбира се - започнатия шал с оставащата прежда, за да можете спокойно да довършите вкъщи и да достигнете до крайния резултат.

 

Заповядайте!

Курсът ще се проведе на 13 февруари, събота, от 10:00 до 14:00.

 

Цената на обучението е 50 лева. 

Задължително в седмицата преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането може да стане предварително по банков път или на място в ателието ни. За повече информация, свържете се с нас в имейл или по телефона 0887 663 363.

 

Умения и знания, включени в този мини-курс:


 

  • Базови техники при плетене на две куки;
  • Запознаване с различни прежди;
  • Видове бримки.

 

Независимо дали планирате да изработвате плетива като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е мини-курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно вкъщи със съответната техника.

 

Мини-курсът продължава 4 часа, като задължително ще стигнем до етап, от който ще можете да продължите нататък сами, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!

 

Какво да си носите


 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 

Основна информация:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашитедетски уроци са ограничени като техния максимален брой е 4 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 
 
Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт.

Изплети си топъл шал


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: