За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Като втора кожа

Техника:Техники за работа с кожа
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:1 ден
Преподаватели:Владислава Предова-Стайкова
Цена:70лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Описание на курса:


 

Прекарайте с нас забавна творческа събота, след която всички ще си тръгнат с атрактивни собственоръчно направени бижута от кожа!

Мини-курсът е отличен избор за всеки, който се вълнува от уникални и нестандартни накити в етно и гръндж стилистика. Кожата е материал, който дава огромни възможности в дизайна на бижутата. Работата с нея е истинско предизвикателство, а резултатите носят страхотна визия. Използвайки любопитни техники за обработка на кожата, ще имате възможност да направите плоски и скулптирани модели от листове с различна гъвкавост, текстура и цветове. Ще научите как и с кои материали е подходящо да я съчетавате. Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ние плавно ще ви въведем в света на бижутерията.

Ще се научите как сами да изработвате обици, колиета или гривни, използвайки основните бижутерийни техники. Ще се запознаете с главните бижутерийни елементи и аксесоари, типовете мъниста и основните инструменти. Придобитите знания и умения ще ви помогнат самостоятелно и с лекота да изработвате бижута вкъщи.

 

Цената на урока е 70 лева. Оптималният брой участници е 11 души. Препоръчваме максимално ранно записване.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Начини за обработка на кожата, рязане, пробиване, поставяне на капси;
  • Изработка на плоски и обемни бижута от кожа;
  • Съчетаване на модели от кожа с други елементи и материали;

 

И още много неща

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само един ден ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответните техники.

 
Този урок продължава около 6 часа и се изработват 4-5 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем за всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е една прекрасна и много популярна в момента тема, която ще ви вдъхнови за постигането на невероятни резултати в работата. Гарантирано ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен доброто си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:

 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

 

 

Като втора кожа


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: