За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

925 сребърни мечти - бижута от тел

Техника:Моделиране с тел
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:1 ден
Преподаватели:Владислава Предова-Стайкова
Цена:120лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Описание на курса:


 

Ателие Марабу отново отправя творческо предизвикателство към любителите на ръчноизработените бижута! 

Вече имаме невероятната възможност да организираме курс за моделиране със сребърна тел, проба 925! 

 

Техниката Свободно моделиране с тел е една от най-старите техники за ръчна изработка на бижута. Намерени артефакти сочат появата й още 2000 години пр. Хр. в Древен Шумер и Рим. Нейното очарование е в това, че се изработват ефектни бижута без запояване и лепене. Не изисква употребата на специални инструменти и дава огромни предимства в изработването на атрактивни бижута. С прецизност и търпение, лесно можете да постигнете ажурни и художествени бижута или по-сложни и скулптирани модели. 

В урока ще имате уникалната възможност да откриете широките възможности на сребърната тел.  Ще придобиете представа за прецизната работа с нея и добавянето на мъниста в дизайна. Ще се запознаете с основните й размери и характеристики, всеки от които е подходящ за разнообразни приложения и стилове. В урока ще използваме наковалня и чук, за да придадем атрактивен плосък профил на кръглата тел. Ще усвоите няколко метода за свързване на отделните компоненти. Придобитите знания и умения ще ви помогнат самостоятелно и с лекота да изработвате бижута вкъщи.

 

Ще се сдобиете с цели три чифта обици, атрактивен пръстен и ефектно колие. Поглезете се и прекарайте творческа събота в Ателие Марабу!

 

Цената на урока е 120 лева. 30 лева от тях следва да се платят при записване за курса. Останалите се заплащат след занятието. Оптималният брой участници е 11 души. Препоръчваме максимално ранно записване.

 

Какво включва цената на курса:

В посочената цена от 120 лева са включени всички необходими материали за работа по време на четирите предвидени в курса техники, както и подробни печатни материали с инструкции относно всяка от изучаваните техники. 

 


 

Умения и знания, включени в този мини-курс:

 

  • Основни характеристики на техниката Свободно моделиране с тел;
  • Работа с чук и наковалня;
  • Различни методи за моделиране с тел.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е мини-курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Урокът е с продължителност 6 часа и се изработват няколко бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

 

925 сребърни мечти - бижута от тел


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: