За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Лято в Ателие Марабу - бижута за деца

Техника:Микромакраме, Низане
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Екип, Милена Илийчкова
Цена:15лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


Лято в Ателие Марабу! Деца, скучаете ли през горещите августовски дни? Предлагаме ви любопитно занимание в света на мънистата :) Предстои забавна и отпускаща работилница за изработка на бижута, от която всички ще си тръгнат с нова и оригинална собственоръчно направена гривна-талисман.Щастливи сме, че отново организираме работилница за деца и с нетърпение очакваме срещите с малките творци. Подходяща е за момичета и момчета на възраст между 8 и 12 години. 

 

Ще започнем работилницата с увлекателен разказ за история на мънистата, тяхното приложение в традиционните техники на различни култури, как да ги съчетаем, за да изработим бижу, какви накити са характерни за отделните епохи и страни. Надяваме се, че така любопитните малчугани ще се потопят в магията на ръчното творчество. Бързо ще усетят вълшебството сами да изработят бижу, което след това ще носят с удоволствие. 

 

Подготили сме интересен и различен модел с техниките Кумихимо, Микромакраме и Низане, подходящи за деца. За да провокираме богатото им въображение, на тях оставяме задачата да изберат цветовете за своето бъдещо бижу. По време на обучението всички деца изработват един и същ модел, което гарантира, че следвайки отделните стъпки, те ще усвоят по-лесно знанията. С придобитите умения ще могат самостоятелно и с лекота да изработват бижута вкъщи.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Как да използваме основните бижутерийни инструменти;
  • Кои са основните бижутерийни елементи и какви видове мъниста съществуват;
  • Как да нанизваме, връзваме, декорираме и завършваме бижута;
  • Как да направим бижута, използвайки различни техники и материали;
 
Урокът продължава около 2 часа и се изработва 1 бижу, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. 
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 9 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 
 
Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт.

Лято в Ателие Марабу - бижута за деца


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: