За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Лято в парка - уроци за деца

Техника:Смесени бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:3 часа
Преподаватели:Екип, Милена Илийчкова
Цена:30лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


За малките творци предлагаме любопитно занимание в света на творчеството :) 
Предстои поредица от забавни и отпускащи работилници, подходящи за момичета и момчета на възраст между 6 и 12 години. Изненадата... :) Ще научаваме полезни техники за изработка на бижута сред зеленината и прохладата на един от най-красивите паркове в гр. София.


 

Щастливи сме, че отново организираме летни работилници за деца и с нетърпение очакваме срещите с малките творци. Те ще имат възможността да се докоснат до базови и любими бижутерийни техники, но представени и пригодени за мъничките сръчни ръчички.

 

За урока се постарахме да подберем любопитни, цветни и модерни модели, а децата ще имат задачата да избират своите цветови комбинации и така да се превърнат в дизайнери на новите си бижута.

Провокирайки богатото им въображение, любопитните малчугани ще усетят магията на ръчното творчество с мъниста, тел и шнурове. 

По време на обучението децата ще следват определени модели, което гарантира, че стъпка по стъпка, ще усвоят по-лесно знанията. С наша помощ и опознавайки различни похвати и бижутерийни инструменти, ще стигнат бързо и лесно до завършено бижу. Ще се докоснат до вълшебството сами да изработят нещо, което след това ще показват или подаряват на останалите с удоволствие. С придобитите умения ще могат самостоятелно и с лекота да повтарят и развиват наученото вкъщи.

В рамките на работилниците, наш домакин ще бъде уютното заведение Тобако гардън. В прохладата на Царската градина децата ще се чувстват спокойни, ще творят в забавна компания, а за сили и ободряване, ще почерпим с вкусен фреш. 

 

Очакваме ви в Ателие Марабу! Заповядайте :)

Цената на урока е 30 лева. Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Как да използваме основните бижутерийни инструменти;
  • Кои са основните бижутерийни елементи и какви видове мъниста съществуват;
  • Как да нанизваме, връзваме, декорираме и завършваме бижута;
  • Как да оформим елементи от медна гъвкава тел.
 
Урокът продължава около 3 часа и се изработват 1-2 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. 
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, висококвалифицираните лекторски демонстрации и ободряващ и вкусен фреш. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите детски уроци са ограничени, като техния максимален брой е 6 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 
 
Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт.

 

Лято в парка - уроци за деца


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: