За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Майсторството на дизайна за бижута – цвят, композиция, стил

Техника:Концепции за добър артистичен имидж и дизайн
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:4
Преподаватели:Сърджан Кръстевски
Цена:250лв.
Места в групата:8

 

Запишете се!Информация:


За да ви помогнем да постигнете съвършетство и да изградите индивидуален творчески стил, ви каним да станете част от нашето следващото обучение.

Добрият дизайн  изисква нещо повече от вдъхновение и идея, необходимо е разбиране и познание на материята в основи.

Има някои базови елементи, които всеки дизайнер трябва да знае преди да започне да изпълнява проектите си. Правилата са създадени, за да бъдат нарушавани, но преди това, не е лошо да ги владеем до съвършенство.

 

Предлагаме ви лекционен курс със Сърджан Кръстевски, по време на който ще усвоите основните елементи на дизайна. Стъпка по стъпка, в три части, всяка с продължителност от 4 часа, ще ви запознаем със златните правила за изграждане на произведение на изкуството.

Ще разгърнем пълно и систематично стъпките в дизайнерски процес - цвят, пропорции, мащаб, форма, пространство, перспектива, акценти, баланс, композиция и текстура. По време на курса ще получите фундаментални знания, които ще ви помогнат да творите със самочувствие и да създавате стойностни произведения.

 

     I : Основи на дизайна и цвят - 24.02.2024 г.

    II: Пропорции и мащаб - 16.03.2024 г.

   III: Композиция и форма - 13.04.2024 г.

 

Умения и знания, включени в урока:

 

  • Основи на дизайна;
  • Мащаб и форма;
  • Съчетание на материали и цвят;
  • Основни художествени изразни средства, с които борави дизайна.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, този урок покрива основното и най-необходимо.  

Какво да си носите:

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

Основна информация:

 

 

Курсът ще се проведе в три модула, всеки с продължителност 4 часа. Записването става за целия курс. Цената на цялото обучение е 250 лева. При записване следва да се заплати поне 50% от цената на обучението. Следващите два модула ще се проведат на 16.03.2024г е 13.04.2024 г

Урокът ще се води от Сърджан Кръстевски, опитен преподавател  с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 8 души. 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

Майсторството на дизайна за бижута – цвят, композиция, стил


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: