За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Мартенички за деца

Техника:Иглонабивен филц и възли
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Екип, Милена Илийчкова
Цена:20лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


За малките творци отново предлагаме вълнуващо занимание в света на творчеството :) 
За съботната сутрин подготвяме любопитна работилница с изработка на мартеници от вълна. Подходяща е за момичета и момчета на възраст между 8 и 12 години.


 

Срещите с млките творци са зареждащи и вдъхновяващи. Всеки път за нас е предизвикателство да предложим техники, грабващи вниманието и развиващи въображението им. 
Те ще имат възможността да се докоснат до техниката Иглонабивен филц и връзване на възли, пригодени за малките сръчни ръчички, без да изискват специални умения.

 

За да провокираме богатото им въображение, на тях оставяме задачата да изберат цветовете на вълната. С игла и сладкарска формичка ще направят елемент, който да използват за изработката на красива мартеница.  

Бързо ще усетят вълшебството сами да изработят нещо, което след това ще показват на останалите с удоволствие. С придобитите умения ще могат самостоятелно и с лекота да повтарят и развиват наученото вкъщи и да помогнат на родителите си да се подготвят с атрактивни мартенички. :)

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Как да използваме игла и форма за Иглонабивен филц;
  • Как да подготвим проект;
  • Как да изготвим крайния резултат.
 
Урокът продължава около 2 часа и се изработват 2-3 неща, които напълно оправдават вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. 
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашитедетски уроци са ограничени като техния максимален брой е 6 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 
 
Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт.

 

Мартенички за деца


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: