За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Моделиране на тел с Уиг-Джиг

Техника:Моделиране на тел с инструмента Уиг-джиг
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:
Цена:25лв.
Места в групата:7

 

Запишете се!Информация:


Забавен и познавателен вечерен урок, от който всички си тръгват с нови и атрактивни ръчно изработени бижута, придружени от полезни знания и отпечатани инструкции.

 

Във вечерния урок ще се запознаете с инструмента Уиг-джиг и основните особености в работата с него. Ще откриете широките възможности, които ви дава уреда. Можете да оформяте изключително правилни и симетрични декоративни елементи за бижута, следвайки щифтчетата върху инструмента. Ще работим с разнообразни цветове и дебелини гъвкава медна тел, ще опознаете различни и качествени типове мъниста. След урока ще можете сами да правите оригинални бижута, с които да привличате вниманието към себе си, да се чувствате неустоими и различни. Надяваме се, че ще бъде забавно и вдъхновяващо и ще откриете много нови творчески хоризонти.

 

Заповядайте! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

Курсът ще се проведе в сряда от 18:30 до 20:30. 

Цената му е 25 лева.  Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 


 

Умения и знания, включени в този мини-курс:

 

  • Работа с инструмента Уиг-Джиг;

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е мини-курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Всеки урок от мини-курса е с продължителност от 18:30 до 20:30 часа и се изработват две бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Какво включва цената на курса:
 
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техният максимален брой е 7 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

Моделиране на тел с Уиг-Джиг


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: