За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Моделиране с тел за деца

Техника:Моделиране с тел
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:3 часа
Преподаватели:Екип, Милена Илийчкова
Цена:25лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


За малките творци предлагаме любопитно занимание в света на творчеството :)
Предстои забавна и отпускаща работилница с тел и мъниста, подходяща за момичета и момчета на възраст между 8 и 12 години.


 

Щастливи сме, че отново организираме работилница за деца и с нетърпение очакваме срещите с малките творци. Те ще имат възможността да се докоснат до една от любимите за големите творци техника, но представена още по-интересно и пригодена за мъничките сръчни ръчички.

 

За урока се постарахме да подберем любопитни, цветни и модерни модели, които могат да имат различно приложение.

Ще започнем с увлекателен разказ за история на мънистата, тяхното приложение в традиционните техники на различни култури, как да ги съчетаем, за да изработим бижу, какви накити са характерни за отделните епохи и страни. Надяваме се, че така любопитните малчугани ще се потопят в магията на ръчното творчество.

За да провокираме богатото им въображение, на тях оставяме задачата да изберат цветовете на своето бъдещо творение. 

По време на обучението всички деца изработват един и същ модел, което гарантира, че следвайки отделните стъпки, те ще усвоят по-лесно знанията. С наша помощ и опознавайки различни похвати и инструменти за моделиране с медна гъвкава тел, те ще изработят елементи, които впоследствие ще включим в дизайна на бижу, картичка, книгоразделител или като декорация към кутийка за подарък. Вариантите са много и различни :)

 

Бързо ще усетят вълшебството сами да изработят нещо, което след това ще показват на останалите с удоволствие. С придобитите умения ще могат самостоятелно и с лекота да повтарят и развиват наученото вкъщи.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Как да използваме основните бижутерийни инструменти;
  • Кои са основните бижутерийни елементи и какви видове мъниста съществуват;
  • Как да нанизваме, връзваме, декорираме и завършваме бижута;
  • Как да оформим елементи от медна гъвкава тел.
 
Урокът продължава около 3 часа и се изработват 1-2 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. 
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашитедетски уроци са ограничени като техния максимален брой е 6 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 
 
Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт.
 

Моделиране с тел за деца


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: