За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Модни бижута - осем начина да подчертаеш стила си!

Техника:Осем различни техники за изработка на бижута
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:3 дни
Преподаватели:Екип, Милена Илийчкова
Цена:300лв.
Места в групата:8

 

Запишете се!Информация:


Заповядайте в Ателие Марабу! Искате да откриете отпускащо хоби, да се занимавате любителски с изработка на бижута или да смените попрището си и да намерите ново призвание? 

 

Горди сме да ви представим следващото любопитно издание от нашата поредица ексклузивни и първи по рода си интензивни курсове за изработка на бижута!

 

В мини-курса през Януари, в стъпка по стъпка, ще създаваме модерни и атрактивни модели, ще се потопим във вълшебството на мънистата и ще почувстваме емоцията да създаваме красота с ръцете си. А за тези, които няма да могат да се запишат за целия курс, предлагаме уникалната възможност да посетят единствено техниките, представляващи интерес за тях. Вижте по-нататък...

 


 

Във всеки от трите януарски дни, в стъпка по стъпка ще създаваме модерни и атрактивни модели, ще се потопим във вълшебството на мънистата и ще почувстваме емоцията да създаваме красота с ръцете си.

 

Можете да запишете само избраните от вас уроци, но ако правенето на бижута е страст за вас, препоръчваме да се включите в целия курс. 
Освен това, посещението на всички уроци от "Модни бижута - осем начина да подчертаеш стила си", ви дава уникалната възможност да: 

 

 • Да получите сертификат за завършен Курс за изработка на бижута, подписан от нас;
 • Да станете част от нашата програма за лоялност на Marabu.bg „Marabu PRO”, чрез която вие автоматично ще получавате отстъпка от 15% за всяка ваша поръчка в http://marabu.bg, независимо от стойността й.
 • За целта е необходимо да се запишете и предплатите 50% от стойността на курса, не по-късно от 21 Януари.

 

Цената на всеки един урок от поредицата обучения е 50 лева. Задължително в седмицата, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Ние ви гарантираме, че ще овладете и усъвършенствате различни техники за изработка на бижута. За да се включите, не е необходима никаква предварителна подготовка или опит (а ако имате такъв, със сигурност ще откриете нови идеи и предизвикателства). Обучението ще бъде съпроводено от отпечатани инструкции, включващи информация, указания, схеми за всяка от изучаваните техники и бонус допълнителни инструкции за изработка на бижута с наш дизайн.

 


 

Вече осем години Ателие Марабу трупа опит и работи с курсисти от различна възраст и професии. Имаме отлично структурирана методика за изучаване на бижутерийни техники и предлагаме най-богатия каталог от уроци. Ние гарантираме напълно качеството на материалите, с които ще работите и знанията, които ще придобиете. Програмата на курса ще ви осигури всички необходими познания, за да поставите началото на работата си, да преминете към изработката на бижута с професионален и чист вид.

 


 

 Цели на обучението

След преминаване на курса, вие:

 • Ще сте запознати с различни материали и инструменти и тяхното приложение;
 • Ще използвате и комбинирате умело отделните мъниста според тяхната специфика и цвят;
 • Ще имате основни познания за съчетаване на изучените техники;
 • Ще изработвате бижута с ваш собствен дизайн и композиция.

 


 

Съдържание на обучението

Знаем, че в момента информацията е навсякъде около вас – снимки, видеоуроци, статии. Въпреки това, няма нищо по-хубаво от личния контакт и споделяне на опит веднага, на място. Тук ще се впуснете в истинско творческо приключение, ще срещнете съмишленици и ще създадете плодотворни приятелства. Курсът съдържа осем изчерпателни техники, поднесени лесно за следване, ясно и информативно. За всяка тема подготвяме модели, спрямо които върви обучението. Стъпка по стъпка се достига до резултата и по-бързо се усвояват уменията. Бижутата са подготвени, така че да обхващат, освен конкретна техника, и още допълнителни похвати и трикове. Обучението ни е съпроводено от инструкции, фотоматериали, множество модели, илюстриращи темата, с помощта на които ще откриете различните приложения на техниките. В края на всеки учебен ден ще правим обстойно обобщение с въпроси и отговори. Това е времето, в което можете да прегледате направените от вас бижута, да си припомните стъпките, да изчистим неяснотите и да направим преминалия ден пълноценен.

 

Техники, включени в обучението:

-Келтски възли и Бижутерийно низане;

-Моделиране на тел с Уиг-Джиг и Бижутерийни телчета;

-Плетене на японски плитки с диск Кумихимо;

-Плетка Пейот;

-Плетене в мрежа (Нетинг);

-Моделиране на тел с Гизмо.

 


 

Къде ще се провежда обучението?

Курсът се провежда в нашето студио. Намираме се на улица Иван Денкоглу, №28, в самия център на София. Апартаментът ни е в характерен аристократичен дух и разполага с две красиви зали. С много любов и желание се погрижихме да направим мястото уютно и вдъхновяващо, подходящо за различни творчески занимания и срещи. Залата, е практична и модерна, ще бъде на ваше разположение през цялото време.

 


 

Кога ще се провежда обучението?

Дните за провеждане на курса са 25, 26 и 27 Януари. Програмата във всеки един от дните е:

 

 • 09.30 – събиране на участниците (среща със сутрешно кафе и сладки) 
 • 10:00 – 13:00 – първа тема
 • 13:00 – 13:30 – време за обяд
 • 13:30 – 16:30 – втора тема 

 

Въпреки опита ни, преди всяка среща с вас, вълнението ни е голямо. При нас отличните резултати са факт. Голям е броя на учениците, създали своя марка и бизнес. Тяхната последователност, желание за самоусъвършенстване и решителност ни прави горди от опита, който сме предали. Очакваме ви с нетърпение, за да споделим заедно своите трепети!

 


 

И преди да поемете своята първа стъпка в новото си начинание, ето още важна информация и няколко често задавани въпроси.

Как да се запиша?

За да се запишете за курса в нашето ателие, натиснете бутона „Запишете се” и просто следвайте стъпките. Не забравяйте да прочетете условията ни и да поставите отметка в съответната кутийка. Нашият екип задължително ще се свърже с вас, за да уточним подробности.

Кога да се запиша?

Можете да се запишете, когато пожелаете, но тъй като местата са ограничени, е добре да го направите възможно най-скоро.

 

Кога и как да платя?

Можете да направите плащането по нашата банкова сметка или на място в Ателие Марабу.

 • Цената на всеки един от модулите е 50 лева. 
 • Цената на целия курс е 300 лева. При записване на целия курс и плащане на авансова сума от 150 лв., в срок най-късно до 21 Януари, ще станете част от нашата програма за лоялност на Marabu.bg „Marabu PRO”, чрез която вие автоматично ще получавате отстъпка от 15% за всяка ваша поръчка в http://marabu.bg, независимо от стойността й, а също ще получите сертификат за завършен Курс за изработка на бижута, подписан от нас;

 

Какво включва стойността на обучението?

Цената включва стойността на материалите, използвани за изработка на моделите, отпечатани инструкции и схеми за съответната техника, висококвалифицирани лекторски демонстрации и практически курс. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж.

Трябва ли да заплащам за нещо друго, свързано с обучението?

Не, курсът не съдържа други такси или суми, свързани с провеждането му.

Ще получа ли Сертификат за преминалия курс?

Ако посетите и шестте модула от поредицата уроци, в последния ден ще получите сертификат за завършен Курс за изработка на бижута, подписан от нас.

Мога ли да задавам въпроси, които са свързани с бъдещото ми поприще, но които не са свързани конкретно с обучението?

За нас ще е удоволствие да ви помогнем да превърнете вашите идеи в реалност, да говорим, дискутираме и обсъждаме всичко, което ви вълнува, както по време на лекциите, така и по време на почивките, които ще споделяме всеки лекционен ден.

 

Ако след прочита на тази подробна информация, все пак, възникнат въпроси, ние сме насреща. Не се колебайте да се свържете с нас на marabu@marabu.bg или на телефон 0887 663 363. Някоя от нас – Йорданка, Милена или Владислава, ще ви отговорим с готовност.

Модни бижута - осем начина да подчертаеш стила си!


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: