За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Модни бижута с обемен мрежест шнур и мемори тел

Техника:Работа с Mesh Tubing и Мемори тел
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Наталия Маркова
Цена:25лв.
Места в групата:7

 

Запишете се!Информация:


Да потърсим заедно вдъхновение за творчество! :) Обемният мрежест шнур - Mesh tubing, дава страхотни възможности в дизайна на бижутата. 

Елате на вечерния урок за изработка на бижута и ще си тръгнете с нов модел, знания и вдъхновяващо настроение!

Заедно ще постигнем сложни, триизмерни, подчертани резултати, с които ще бъдете още по-елегантни и привличащи погледите! :)

 

На разположение в нашата работилница, ще имате различни цветове и размери от обемните шнурове Mesh Tubing, мъниста и други елементти. Съчетавайки ги с мемори тел и други базови и смесени бижутерийни техники, ще създадем ефирни триизмерни модели.

 

Курсът ще се проведе във вторник от 18:30 до 20:30, а цената му е 25 лева. 

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 

Умения и знания, включени в този урок:


 

  • Базови бижутерийни техники;
  • Смесени бижутерийни техники.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

Всеки урок от курса е с продължителност от 18:30 до 20:30 часа и се изработват няколко бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!

 


 

Какво да си носите

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.


 

Основна информация:

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техният максимален брой е 7 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

Тъй като занятията са вечерни, ви приканваме да не закъснявате, за да приключваме навреме. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Модни бижута с обемен мрежест шнур и мемори тел


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: