За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Моите нови бижута с базови техники

Техника:Базови бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Екип
Цена:30лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


Ще ви предложим лесен начин да създавате ефектни бижута с обемен и сияещ дизайн чрез комбинирани базови техники. Запишете се за участие и ще се сдобиете с нови собственоръчно направени модели.

 

Ще ви помогнем да усвоите основни бижутерийни техники и професионални трикове, с които ще можете да правите бижута с изпипана и чиста визия. Ще се запознаете с главните бижутерийни елементи, ще опознаете различни ефектни и качествени мъниста, ще се докоснете до основните инструменти. Всичко това ще ви помоне да направите своята първа стъпка в едно ново и интересно поприще - приложната бижутерия.

 

Урокът е чудесна възможност да се превърнете в дизайнер на собствените си бижута и да прекарате забавна творческа вечер!

Продължителността е от 18:30 до 20:30, а цената - 30 лева.

 

Умения и знания, включени в този урок:


 

  • Как да оформим уше;
  • Как да нижем мъниста;
  • Как да завършим дизайна;
  • Как да съчетаме мъниста с основните аксесоари.

 

Работилницата продължава от 18:30 до 20:30 и се изработват един или два проекта, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще останете очаровани завинаги от възможността за собствено творчество!

 

Какво да си носите


 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от Ателие Марабу.

 

Основна информация:


 

В цената на работилницата са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Предвид извънредната епидемична обстановка, местата за нашите уроци са ограничени, като техният максимален брой е 7 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.<

 

Моите нови бижута с базови техники


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: