За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Мокър филц: бижута с цветя

Техника:Мокра техника за бижута от филц
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:4 часа
Преподаватели:Милка Петкова
Цена:40лв.
Места в групата:5

 

Запишете се!Информация:


Със задаването на пролетта, желанието за пъстри и атрактивни бижута неимоверно расте! С любопитната техника за плъстене на вълна - Мокър филц, ще изработите цветя, с които ще можете да освежите визията си :) В нашето ателие, заедно с Милка Петкова - талантлив автор с дългогодишен опит в областта, ще създадете атрактивни модели, с които ще грабнете вниманието на околните...

 

Ще работим с техниката Мокър филц - интересна и ползотворна, тя предоставя различни възможности за творчество и направата на бижута, аксесари, чанти и шалове. С нея можем да създаваме форми, топчета, цветя и шарки в преливащи цветове. Ще видите какви материали, условия и инструменти са необходими, ще опознаете свойствата на вълната, видове вълна и начини на обработката й, какви са основните стъпки, ще разберете как можете да доукрасявате готовите модели и да комбинирате с други техники.


С придобитите умения ще можете самостоятелно и с лекота да изработвате бижута вкъщи.

 

А най-хубавата част е, че ще си тръгнете с нови собственоръчно направени бижута от цветя, като ще имате възможност да избирате тяхната цветова гама. Останалото ще бъде изненада! :) 

Заповядайте! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

Курсът ще се проведе на 27-ми февруари, събота, от 10:00 до 14:00. 

Цената на урока е 40 лева.  

Задължително в седмицата, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Опознаване спецификите на вълната като материал;
  • Основни инструменти за работа с техниката Мокър филц;
  • Стъпки в изработката на разнообразни мотиви, линии и точки - специфики и тънкости;
  • Надграждане на цветове;
  • Начини за смесване на цветове;
  • Изработка на брошка и обици от мокро обработено шнурче - едноцветни и пъстри;
  • Възможности за добавяне на украса от мъниста и шевове за бродерия.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Курсът продължава около 4 часа и се изработват 2-3 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от визможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. 

Предвид преминалата извънредна обстановка, местата за нашите уроци са ограничени, като техният максимален брой е 5 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт)

 

Мокър филц: бижута с цветя


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: