За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Отворени врати и работилница за мартенички

Техника:Смесени бижутерийни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Екип, Милена Илийчкова
Цена:5лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


Приятели, след дълъг застой решихме да подновим една ползотворна и за нас, и за вас традиция, а именно Ден на отворените врати в Ателие Марабу и http://marabu.bg/. :) През този ден ще можете да дойдете, да разгледате и да пазарувате на място любимите си мъниста и материали за бижута, както и да се включите в съпровождащата работилница за мартенички. 

КОГА?16 февруари, 11:00 – 17:00 часа


КАКВО СМЕ ЗАМИСЛИЛИ?
Заповядайте в удобно за вас време, в диапазона между 11:00 и 17:00 часа! Ние ще сме в ателието и ще ви посрещнем с радост! На по чаша кафе или чай ще можем да се запознаем и да побъбрим за творчество. Акцент на деня ще са необикновените и уникални мартенички. В уютната обстановка на нашето студио, ще имате на разположение различни по цвят и вид шнурове, вълна, прежда, стъклени мъниста Тохо и полускъпоценни камъни. Ще можете сами да подберете цветовите им гами и да ги съчетаете по ваш вкус. От наша страна, ще ви помогнем да усвоите основни техники за низане, плетене, връзване на възли и различни начини за завършване и започване на моделите. Ще ви покажем любопитни хитринки и ще дадем идеи за разнообразни вариации, към които предразполагат различните материали. На място ще можете да си направите и фигурки от цветна вълна с техниката Иглонабивен филц, които да добавите впоследствие към своите модели. Резултатът ще са мартенички с огромна символика и красиво послание. Без съмнение ще впечатлите и ще зарадвате близки, приятели и познати с оригинални собственоръчно направени мартенички.

Ето и някои важни подробности:

  1. Цената на работилницата за изработка на мартеници е 5 лева (за до 2 часа престой, напълно достатъчни да изработите няколко мартенички, взависимост от сложността им). 
  2. Знаете, че нашият магазин е само онлайн. В този ден, обаче, студиото ни ще се превърне в своеобразен шоурум. Ще можете да видите „на живо” и да пазарувате като в реален магазин едни от най-търсените и любими мъниста и материали за бижута, при това с изкушаващи отстъпки до 20%. 

 
Заповядайте! Очакваме ви :)

Повече за събитието можете да следите и във фейсбук страницата ни, тук: 

Ден на отворените врати в Ателие Марабу и marabu.bg!

 

Отворени врати и работилница за мартенички


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: