За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Плетене на кроше с тел

Техника:Плетене на една кука с тел
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:Екип
Цена:30лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


Ако искате да се сдобиете с направено от самите вас бижу, ние от Ателие Марабу ще ви помогнем с идея за атрактивно и феерично женствено бижу! :)

Плетене на кроше е любопитна техника, с която можем да правим обемни, леки и много елегантни бижута.

 


В урока ще откриете невероятните й възможности при изпълнение с гъвкава медна тел. Получават се стилни модели, подходящи за всяка визия.

Ще работим с различни и качествени типове мъниста. След урока ще можете сами да правите оригинални бижута, с които гарантирано ще привличате вниманието към себе си.

Надяваме се, че ще бъде забавно и вдъхновяващо и ще откриете много нови творчески хоризонти.

 

Заповядайте! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

Цената на урока е 30 лева. 

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.
Умения и знания, включени в този мини-курс:


  • Плетене на кроше с тел.

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е мини-курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Всеки урок от мини-курса е с продължителност от 18:30 до 20:30 часа и се изработват няколко бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!Какво да си носите


Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 Основна информация:

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техният максимален брой е 7 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 


Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.


Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

 

Плетене на кроше с тел


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: