За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Плетка Зидария

Техника:Плетене на мъниста с техника Зидария
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 часа
Преподаватели:
Цена:25лв.
Места в групата:6

 

Запишете се!Информация:


Предлагаме ви още една причина, заради която да се сдобиете с ново ръчно изработено бижу! Не пропускайте шанса да опитате от вълшебството на приложната бижутерия, да придобиете полезни знания и възможност сами да правите своите нови обици, гривни и колиета.

 

В този урок ще се запознаем с любопитната плетка Зидария. Ще опознаете работата с игла и различни видове нишки, ще видите приложението на техниката с различни размери на японските мъниста Тохо, ще разберете как да съчетавате подготвените елементи с главните бижутерийни аксесоари.

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, всеки от курсистите ще може да усвои базови умения и сам да направи уникално бижу. Уверяваме ви, че удовлетворението е незаменимо! :)

 

Заповядайте в Ателие Марабу! Очакваме ви с интересни модели и много настроение!

Урокът ще проведем в сряда, от 18:30 до 20:30.

 

Очакваме ви! :)

Цената на урока е 25 лева.  

Задължително ден, преди урока, ще ви звъннем за потвърждаване на присъствието ви. Заплащането става в края на урока.

 


 

Умения и знания, включени в този мини-курс:

 

  • Започване на плетката, опознаване на специфичните стъпки;
  • Начини за увеличаване и намаляване броя на мънистата в ред, позволяващи вариации в дизайна и цветовата композиция;
  • Концентричен вариант на плетката.
  • Плетка Зидария с приложение около метален компонент;

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Всеки урок от курса е с продължителност от 18:30 до 20:30 часа и се изработва едно бижу, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите:

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Какво включва цената на курса:
 

В цената на урока са включени стойността на материалите, използвани за изработката на модела от урока, отпечатани подробни инструкции с текст и схеми за съответната техника, както и висококвалифицираните лекторски демонстрации. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален стаж, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техния максимален брой 7 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

 

 

Плетка Зидария


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: